رنگ رنگی

کرپ ساده

کرپ، پنکیک‌های نازک و لطیف فرانسوی هستند که با ظرافت و طعم بی‌نظیر خود، هر ذائقه‌ای را مجذوب می‌کنند.

کرپ خانگی خوشمزه، چه به عنوان صبحانه‌ای لذیذ، چه به عنوان میان وعده‌ای دلچسب و چه به عنوان دسری هیجان‌انگیز، می‌تواند لحظات شما را به ضیافتی از طعم و عطر تبدیل کند.

کرپ چیست؟

کرپ‌ها نوعی پنکیک‌ به نازکی توری هستند و بافتی لطیف و انعطاف‌پذیر دارند. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد که آنها را به راحتی بپیچید، تا کنید و با انواع مواد پر کنید.

کرپ‌ها به تنهایی طعم زیادی ندارند و این طعم خنثی, آن‌ها را به زمینه‌ای بی‌نظیر برای خلق طعم‌های خاص تبدیل می‌کند. می‌توانید آنها را با انواع مواد شیرین و خوش‌طعم پر کنید و از خلاقیت خود در آشپزی لذت ببرید.

کرپ‌ ساده را می‌توان با طیف گسترده‌ای از مواد پر کرد، از جمله میوه‌های تازه، خامه فرم گرفته، نوتلا، پنیر، سبزیجات، گوشت و حتی غذاهای دریایی. این تنوع و انعطاف‌پذیری، کرپ ساده را به یک غذای ایده‌آل برای هر ذائقه و سلیقه‌ای تبدیل می‌کند.

برخلاف تصور رایج، تهیه کرپ خانگی کار دشواری نیست. با کمی تمرین و استفاده از دستور پخت‌ مناسب، می‌توانید در عرض چند دقیقه کرپ‌های خوشمزه و بی‌نظیری در خانه خود تهیه کنید.

دستورهای کرپ متنوع هستند، اما اکثر آنها شامل آرد، مایع (شیر و/یا آب) و نمک هستند. کافه‌ها معمولاً آن‌ها را با یک تابه مخصوص درست می‌کنند، اما با یک تابه معمولی در آشپزخانه خانگی هم می‌شه به نتیجه دلخواه رسید.

طرز تهیه کرپ فرانسوی خوشمزه صبحانه به روش اصیل فرانسوی

طرز تهیه کرپ فرانسوی صبحانه. کرپ فرانسوی صبحانه با ضخامت بسیار کم، ظاهری ظریف و لطیف دارد که آن را از پنکیک که ضخیم‌تر و پفکی‌تر است متمایز می‌کند.

مواد اولیه اصلی کرپ نازک

دستور پخت کرپ خانگی در زیر نوشته شده است، اما درک این که چرا از هر ماده استفاده می‌شود مهم است. این یک خمیر ظریف است، بنابراین جایگزینی مواد توصیه نمی شود.

_ کره بدون نمک: کره یکی از مواد کلیدی کرپ به سبک کافی شاپ است. کره اضافی را برای تابه در دسترس داشته باشید.

_ آرد چند منظوره: آرد ماده کلیدی دیگری است که ساختار کلی خمیر کرپ را فراهم می‌کند. آرد جوی دوسر یک جایگزین بدون گلوتن است.

آردهای بدون گلوتن فاقد پروتئین گلوتن هستند و در نتیجه، خمیر تهیه شده با آنها، فاقد خاصیت ارتجاعی و چسبندگی کافی بوده و هنگام پخت، پف نمی‌کند و شکل خود را از دست می‌دهد. همچنین باعث عدم ایجاد بافت مطلوب در محصول نهایی نیز می‌شود.

_ شیر کامل و آب: خمیر کرپ به مایع نیاز دارد. تنها استفاده از آب یک کرپ بی حال و بی طعم ایجاد می‌کند، همچنین اگر فقط شیر استفاده شود یک کرپ سنگین ایجاد می‌کند. برای بهترین بافت از مخلوطی از هر دو استفاده کنید.

_ تخم مرغ: مانند خمیر پنکیک، تخم مرغ‌ها ساختار را فراهم می‌کنند و همه مواد را به هم متصل می‌کنند.

رازهای کرپ کافه‌ای

_ خمیر را خنک کنید: این نکته قطعاً ارزش تکرار دارد, یکی از رازهای بهترین کرپ‌ها این است که خمیر کرپ را حداقل 30 تا 60 دقیقه حتی تا 1 روز در یخچال خنک کنید. این زمان در یخچال طعم خمیر را افزایش می‌دهد و مهمتر از آن، به آرد فرصت می‌دهد تا به طور کامل هیدراته شود.

_ بین سرخ کردن هر کرپ تابه را چرب کنید: بهترین قسمت کرپ‌ها لبه‌های نازک، ظریف و کره‌ای ترد است. برای رسیدن به این ویژگی، بین هر کرپ تابه را چرب کنید.

چرب کردن تابه در هر مرحله به نظر می‌رسد دردسرساز است، اما کافی است فقط یک تکه کره دم دست قرار دهید و قبل از اضافه کردن خمیر، تابه را چرب کنید.

_ تابه را بچرخانید: خمیر را در مرکز تابه داغ و کره بریزید. تابه را بلند کنید و بچرخانید تا خمیر تا جایی که می‌تواند کشیده شود. (هر چه کرپ نازک تر باشد، بافت بهتری دارد) این تکنیک ضروری بسیار آسان‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد.

نکاتی برای کاهش کالری کرپ ساده:

_ از آرد سبوس دار و یا آرد بدون گلوتن به جای آرد سفید برای تهیه کرپ ساده استفاده کنید.

_ به جای شیر کامل از شیر کم چرب یا شیر بدون چربی در تهیه کرپ خود استفاده کنید.

_ کره استفاده شده در کرپ خوشمزه را با روغن جایگزین کنید, و یا کلا حذف کنید.

_ برای پر کردن کرپ خانگی خود از تاپینگ های کم کالری مانند میوه، ماست یونانی یا شربت بدون شکر استفاده کنید.

تا به حال کرپ درست کردید؟

اگرچه ممکن است پیچیده به نظر برسد، ولی تهیه کرپ با کیفیت کافی شاپ در خانه کار بسیار دشواری نیست. با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید تا شما را در کل فرآیند، از جمله نکات مهم، مواد لازم برای تهیه کرپ، دلیل استفاده از مخلوط کن و ایده‌های متنوع برای سرو کرپ خانگی راهنمایی کنیم.

بهترین طرز تهیه کرپ ساده و خانگی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 2 نفر
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • میزان کالری 1200 کالری

مواد لازم برای کرپ ساده

  • آرد 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • شیر 1.5 پیمانه
  • کره 6 تا 7 قاشق غذا خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

آماده سازی خمیر

1

۳ قاشق غذاخوری از کره را در مایکروویو یا روی اجاق گاز آب کنید. حدود ۵ دقیقه قبل از استفاده در مرحله بعد، بگذارید خنک شود. کره باقی مانده برای چرب کردن تابه است.

2

کره آب شده خنک شده، آرد، نمک، شیر، آب و تخم مرغ را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید. با سرعت متوسط ​​به بالا به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند. مخلوط باید ابریشمی صاف و به غلظت خامه شود.

اگر مخلوط کن یا غذاساز ندارید، از یک کاسه مخلوط کن بزرگ استفاده کنید و با دست هم بزنید.
3

مایه خمیر را در یک کاسه متوسط ​​بریزید، محکم ببندید و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه و یا اگر فرصت دارید تا ۱ روز در یخچال خنک کنید.

بعد از گذشت زمان استراحت، اگر خمیر جدا به نظر می‌رسد، قبل از پختن در مرحله بعد، آن را کمی هم بزنید.

پخت کرپ

4

از کره باقی مانده برای چرب کردن تابه بین هر کرپ استفاده کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و با مقداری از کره باقیمانده آن را به خوبی چرب کنید.

5

بعد از اینکه تابه داغ شد، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از خمیر را در مرکز تابه بریزید. تابه را کج کنید و بچرخانید تا خمیر تا جایی که می تواند به تمام تابه کشیده شود. (هر چه کرپ نازک تر باشد، بافت بهتری دارد.)

6

به مدت ۱ تا ۲ دقیقه کرپ را بپزید، سپس به محض اینکه کف آن بسته شد، آن را برگردانید. برای برگرداندن کرپ خیلی صبر نکنید در غیر این صورت لاستیکی می‌شود. طرف دیگر را به مدت ۳۰ ثانیه بپزید تا سفت شود.

7

کرپ پخته شده را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید و با باقی مانده خمیر مراحل را تکرار کنید، مطمئن شوید که بین هر کرپ تابه را چرب کنید.

نکته‌های کرپ ساده

در صورت تمایل، هر کرپ را با کاغذ روغنی جدا کنید تا به هم نچسبند. اگرچه، اگر از کره کافی در تابه خود استفاده کنید، کرپ ها نباید بچسبند.
کرپ‌های آماده را می‌توانید در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت ۱ روز یا در فریزر به مدت ۱ ماه نگهداری کنید. هر کدام را بین ورقه‌های کوچک کاغذ روغنی فریز کنید تا به هم نچسبند.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.