رنگ رنگی

ویفر شکلاتی

ویفر شکلاتی از انواع بیسکویت‌های خوشمزه و معروف در دنیا می‌باشد و با نان میکادو و مواد میانی مخصوص درست می شود. ویفرشکلاتی به همراه چای یا قهوه یک میان وعده بسیار لذیذ است، در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه ویفر شکلاتی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه ویفر شکلاتی خوشمزه و خانگی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم ویفر شکلاتی

  • آرد سفید 1 پیمانه
  • نان میکادو به تعداد کافی
  • پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • پودر قند سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه ویفر شکلاتی خوشمزه و خانگی

1

برای تهیه ویفر شکلاتی خانگی ابتدا آرد را الک کنید و در یک تابه‌ روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود, اما رنگ آرد به هیچ عنوان عوض نشود فقط آرد کاملا داغ شود.

تفت دادن آرد

2

آرد تفت خورده را از روی حرارت بردارید و یکبار دیگر الک کنید که گلوله‌های داخل آرد کاملا باز شود و مجددا داخل تابه روی حرارت بگذارید.

مخلوط پودر کاکائو و قند

3

پودر کاکائو و پودرقند الک شده را به تابه آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

اضافه کردن مرحله ای روغن مایع

4

۳/۴روغن مایع را آرام آرام اضافه کنید و مرتب و یکنواخت هم بزنید, سپس بقیه روغن را هم قاشق قاشق اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

5

مایه به قوامی فرنی مانند یا کاچی که رسید تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

چیدن نان میکادو و مایع شکلاتی

6

نان میکادو را روی صفحه کار قرار دهید و کم‌کم از مایه شکلاتی روی میکادو بریزید و با کمک قاشق و پالت روی نان پخش و صاف کنید.

7

نان بعدی را روی لایه اول قرار دهید و کمی فشار دهید تا مایه شکلاتی بین نان‌ میکادوها باعث چسبیدن دولایه شود. تا انتها به همین شکل مایه شکلاتی و نان‌های میکادو را روی هم قرار دهید تا مایه تمام شود.

منسجم شدن ویفر شکلاتی

8

روی آخرین لایه نان میکادو یک سینی قرار دهید و روی سینی یک جسم سنگین مثل هاون بگذارید تا به مدت 2 ساعت به همین شکل لایه‌های ویفر کاملا به یکدیگر بچسبند و از هم باز نشوند.

برش دادن ویفر

9

پس از اینکه ویفر کاملا سفت شد, ویفر را با چاقوی تیز به هر مدلی که تمایل دارید برش بزنید.

تزئین ویفر با شکلات

10

شکلات تخته‌ای را روی بخار آب بن ماری کنید. سپس شکلات بنماری شده را در قیف بریزید روی ویفرها بریزید و سپس در ظرف سرو بچینید.

نکته‌های ویفر شکلاتی

می توانید یک قاشق از مقدار روغن مایع را بردارید و به جای آن روغن جامد، نیمه جامد و یا حتی کره اضافه کنید.
اگر مایه ویفر شکلاتی سفت است روغن بیشتری اضافه کنید, کم کم اضافه کردن روغن به دلیل این انجام می‌شود که مایه شل و آبکی نباشد.
اگر تمایل داشتید که ویفر نسکافه یا قهوه داشته باشید، 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه را در 1 قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید سپس به باقی مواد اضافه کنید.
غلظت مایع شکلاتی باید به اندازه‌ای باشد که راحت بتوانید روی نان میکادو آن را پخش کنید. زیاد شل بودن باعث می‌شود روی نان مایع در حرکت زیاد باشد.
هنگام چیدن ویفر شکلاتی دقت کنید مایع شکلاتی به طور یکنواخت روی نان میکادو پخش شده باشد تا ویفرهای زیباتری داشته باشید.
ارتفاع ویفرها به خودتان بستگی دارد و به دلخواه می‌توانید لایه‌ها را زیاد و یا کمتر کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.