کیک مرغ بدون فر
- نوشته هانا
- به روز شده در
- در غذا بینالمللی
کیک مرغ یک غذای بینالمللی است و در کشورهای مختلف با دستور پختهای متفاوتی تهیه میشود.کیک مرغ یک غذای سالم و مغذی است که منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن میباشد. کیک مرغ به عنوان یک وعده غذایی کامل برای ناهار، شام یا میان وعده سرو میشود. همچنین کیک مرغ قالبی به دلیل ظاهر مجلسی که دارد میتواند به عنوان یک پیش غذای سبک و یا فینگر فود نیز سرو شود. برای تهیه کیک مرغ لزوما نیازی به فر نیست و در صورتی که دسترسی به فر ندارید با آموزش کیک مرغ بدون فر سایت رنگ رنگی میتوانید به سادگی کیک مرغ را برروی اجاق گاز تهیه کنید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ بدون فر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه کیک مرغ خانگی مخصوص بدون فر
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 60 دقیقه
- میزان کالری 300 کالری
مواد لازم کیک مرغ بدون فر
- آرد 1 لیوان
- ماست دو سوم لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- روغن مایع دو سوم لیوان
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد میانی کیک مرغ
- سینه مرغ 100 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- سیب زمینی 2 عدد کوچک
- ذرت کنسروی 2 قاشق غذا خوری
- کنسرو نخود فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
- فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
طرز تهیه مواد میانی کیک مرغ بدون فر
برای تهیه مواد میانی کیک مرغ داغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت ریز خرد کنید، سپس پوست سیبزمینی را جدا کنید و بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. حالا یک تابه مناسب انتخاب کنید، سپس مقداری روغن درون آن بریزید و اجازه دهید روغن به طور کامل گرم شود. سیبزمینی را درون تابه بریزید و تفت دهید تا سیبزمینیها سرخ و طلایی شوند.
سرخ کردن مرغ
در این مرحله فلفل دلمهای را بشویید، سپس دانههای آن را خارج کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه درون تابهای که سیبزمینی را سرخ کردید، مجددا روغن مایع بریزید و سینه مرغ را اضافه کنید. سینه مرغ را تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود.
تفت دادن پیاز و فلفل دلمه ای
پوست پیاز را جدا کنید، سپس به صورت نگینی ریز خرد کنید و به سینه مرغ اضافه کنید، سپس به تفت دادن ادامه دهید. در این مرحله فلفل دلمهای خرد کرده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی فلفل دلمهای گرفته شود. حالا کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی را درون آبکش بریزید تا آب اضافیشان خارج شود. سپس نخود فرنگی را بههمراه ذرت و سیبزمینی سرخ کرده به مخلوط مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی ادویهها کاملا از بین برود. پس از تفت خوردن، مواد میانی را از روی حرارت بر دارید به سراغ درست کردن خمیر کیک مرغ بروید.
تهیه خمیر کیک مرغ
ماست و بکینگ پودر را درون یک کاسه مناسب بریزید، سپس مخلوط کنید و اجازه دهید ماست پف کند. یک کاسه جداگانه انتخاب کنید، سپس تخم مرغ را درون آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود، سپس روغن مایع را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا مواد ترکیب شود.
مخلوط کردن مواد خمیر کیک مرغ
در این مرحله مخلوط ماست و بکینگ پودر را به تحم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یک دست شود. در انتها آرد را بههمراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. توجه داشته باشید بافت این خمیر شل است و نیازی نیست آرد بیشتر اضافه کنید.
آماده کردن کیک مرغ
در ادامه یک تابه مناسب انتخاب کنید، کف تابه را با مقداری روغن چرب کنید و نیمی از خمیر را کف تابه بریزید. سپس همه مواد میانی که از پیش آماده کرده اید را روی خمیر بریزید. مقداری پودر آویشن روی مواد میانی بپاشید، سپس مابقی خمیر را روی مواد میانی بریزید.
پختن کیک مرغ روی اجاق گاز
پس از ریختن باقی مواد، درب تابه را با دم کنی بپوشانید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید یک طرف کیک مرغ به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از گذشت 45 دقیقه، کیک مرغ را برگردانید تا سمت دیگر به مدت 15 دقیقه نیز پخته شود. در انتها کیک مرغ را به صورت دلخواه برش بزنید.