رنگ رنگی

طرز تهیه کوکی کورجیکی روسی خوشمزه و به روش ساده

کوکی کورجیکی، شیرینی ساده و خوشمزه‌ای از کشور روسیه است که با نام‌های کلوچه روسی و بیسکویت روسی نیز شناخته می‌شود اما نام اصلی این کوکی به زبان روسی "Коврижки" (کوروژکی) است. این کوکی ها با آرد، کره، شکر، تخم مرغ، وانیل و دارچین تهیه می‌شوند و طعم غالب آنها طعم دارچین است. اگر به دنبال یک شیرینی ساده و خوشمزه هستید، کوکی کورجیکی را امتحان کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کورجیک در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کوکی کورجیکی روسی

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر
  • میزان کالری 60 کالری

مواد لازم کوکی کورجیکی روسی

موادمقدار
آرد سفید400 گرم
شکر200 گرم
کره100 گرم
شیر80 گرم
تخم مرغ1 عدد
وانیلنوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر10 گرم
نمکیک چهارم قاشق چای خوری

مواد روی کوکی کورجیک

موادمقدار
زرده تخم مرغ2 عدد
پودر کاکائو1 قاشق سوپ خوری
شیر گرم2 قاشق چای خوری

1 طرز تهیه کوکی کورجیکی روسی

برای تهیه کوکی کورجیک، شیر را به‌همراه شکر درون قابلمه بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

2 آماده سازی آرد

آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب کنید، سپس دو مرتبه الک کنید. حالا ترکیب آرد را درون یک کاسه مناسب بریزید، سپس کره سرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا کره جذب آرد شود.

3 اضافه کردن شیر و شکر

پس از اینکه کره و آرد کاملا ترکیب شدند، مخلوط شیر و شکر را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید تا خمیر درون کاسه جمع شود. در همین زمان تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید هم بزنید تا به خورد خمیر برود.

4 استراحت دادن خمیر

خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار داده و درون یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و به طور کامل خنک شود.

5 آماده سازی مواد روی کوکی کورجیکی روسی

برا آماده سازی رویه کوکی کورجیکی روسی، همه مواد رومال را به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند.

6 برش زدن کوکی ها

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در ادامه خمیر را از یخچال خارج کرده، زیر و روی آن کاغذ روغنی قرار دهید، با وردنه آن را باز کنید تا قطر آن به 5 سانتی متر شود. سپس با قالب دلخواه برش بزنید و درون سینی فر بچینید.

7 قراردادن در فر

با استفاده از برس مواد رومال را روی خمیرهای قالب زده بمالید. پس از اتمام، سینی را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس از یخچال خارج کنید و روی آن را به سلیقه خودتان با چنگال طرح دار کنید. در نهایت کوکی‌ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.

نکته‌های کوکی کورجیکی روسی

کوکی کورجیک در دو نوع ساده و مغزدار تهیه می‌شوند. برای مغز این کوکی ها می‌توان از گردو، بادام، فندق یا کشمش استفاده کرد.
کوکی کورُوژِکی به دلیل طعم و بافت دلپذیر، انتخابی مناسب برای پذیرایی از مهمانان است.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری402.36 kcal-
🥩 پروتئین7.59 g%15
🌾 کربوهیدرات65.34 g%22
🍬 قند25.79 g%52
🥑 چربی12.85 g%18
🧈 چربی اشباع7.35 g%37
🥦 فیبر2.05 g%8
🧂 سدیم212.95 mg%9
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍