رنگ رنگی

کباب سیخی دو رنگ

کباب از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب سیخی دو رنگ با گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می‌شود, به همین دلیل به کباب دو رنگ معروف است. این کباب را می‌توانید در منزل روی گاز ویا روی منقل یا باربیکیو به راحتی آماده کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ خوشمزه و مجلسی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • میزان کالری 260 کالری

مواد لازم

  • سینه مرغ 200 گرم
  • فلفل دلمه ای 1 تا 2 عدد
  • پیاز 1 تا 2 عدد متوسط
  • سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • آرد سوخاری 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • کره به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ خوشمزه و مجلسی

1

برای تهیه کباب سیخی دو رنگ ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به‌ همراه یک عدد پیاز, فلفل دلمه‌ای, آرد, سس مایونز و مقداری زردچوبه, نمک و فلفل درون غذا ساز بریزید و خوب خرد و مخلوط کنید.

2

مرغ چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و روی آن‌را با سلفون بپوشانید و در یخچال استراحت دهید.

آماده سازی گوشت قرمز

3

یک عدد پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را به طور کامل بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را در یک کاسه مناسب دیگر بریزید.

4

نمک, فلفل و آرد‌سوخاری را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند. سپس درون یخچال استراحت دهید.

5

یک تابه مناسب را با کره چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

سرخ کردن کباب

6

از هر کدام از مواد اندازه یک نارنگی بردارید و شکل دهید. سپس به صورت یکی در میان درون تابه قرار دهید و سیخ چوبی را درون آن فرو کنید. در ادامه با حرارت ملایم یک طرف کباب‌ها را سرخ کنید.

7

به آرامی و با کمک سیخ چوبی کباب‌ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید. پس سرخ شدن هر دو طرف کباب ها آن‌ها را درون ظرف درکنار فلفل دلمه‌ای و گوجه کباب شده سرو کنید.

نکته‌های کباب سیخی دو رنگ

می توانید در تابه را ببندید تا مغز پخت شود. سپس در آن را باز بگذارید تا کم‌کم برشته شود.
این کباب بسیار لطیف و خوشمزه است و می‌توانید با نان یا برنج آن را سرو کنید.
می‌توانید به همین روش مواد کباب را آماده کنید سپس در سیخ کباب بزنید و روی منقل کباب کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.