سیب زمینی آکاردئونی
- نوشته یاسمین
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذای خوشمزه و دلچسب است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این سیب زمینی ها به دلیل برش های نازکی که دارند، به شکل آکاردئون باز میشوند و در فر ترد و برشته میشوند. سیب زمینی های آکاردئونی را میتوانید به عنوان پیش غذا یا به همراه غذاهای اصلی مانند مرغ، گوشت یا ماهی سرو کنید. سیب زمینی آکاردئونی از رستوران هاسلباکن در استکهلم سوئد منشا گرفته و در سالهای اخیر در کشورهای دیگر نیز بسیار محبوب شده است. برای آموزش مرحله به مرحله سیب زمینی آکاردئونی با رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ترد، پیش غذای سریع و ساده
تهیه شده توسط یاسمین- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- میزان کالری 150 کالری
مواد لازم برای سیب زمینی آکاردئونی
- سیب زمینی 4 عدد متوسط
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
- پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری (اختیاری)
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی
ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینیها را خوب بشویید ولی پوست آنها را نگیرید.
برش زدن سیب زمینی
هر سیب زمینی را به صورت عمودی و با فاصله های 2-3 میلی متری برش بزنید به طوری که برش ها از هم جدا نشود.
مزه دار کردن سیب زمینی
سیب زمینیها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز را به آنها اضافه کنید. سپس آنها را به آرامی با دست ماساژ دهید تا چاشنی به طور کامل به خورد سیب زمینیهای آکاردئونی شده برود.
پختن سیب سیب زمینی آکاردئونی
سیب زمینیها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید. اگر تمایل دارید پنیر پارمیزان را روی سیبزمینیها بپاشید. سپس به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ و ترد شوند.