رنگ رنگی

جوجه چینی

جوجه چینی، مرغ سوخاری ترد و خوشمزه‌ای است که در دسته غذاهای فست فودی قرار می‌گیرد. برای تهیه جوجه چینی، برش‌های باریک و بلند سینه مرغ را در خمیری شل و آبکی به نام خمیر بنیه می‌غلتانند و در روغن سرخ می‌کنند. جوجه چینی تهیه آسانی دارد و در زمان کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها به عنوان فینگرفود جذاب و خوشمزه سرو کنید. جوجه چینی را در کنار سس های مختلف از جمله سس چیلی تای، سس قرمز و سس خرد سرو نمایید و از آن لذت ببرید. در کنار جوجه چینی می‌توانید از دورچین‌های مختلف مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پیاز سوخاری و قارچ سوخاری نیز استفاده کنید. در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه جوجه چینی ترد خوشمزه و پفکی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 60 دقیقه
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم برای جوجه چینی

  • سینه مرغ 2 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • لیمو ترش 1 عدد
  • شیر نصف لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • ماءالشعیر تلخ 1 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
  • آرد گندم به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه جوجه چینی

1

برای تهیه جوجه چینی ترد، ابتدا شیر را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شیر ولرم شود. سپس پودر خمیر مایه را به شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر مایه در شیر حل شود. حالا قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید.

2

سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با همزن به حدی بزنید تا کاملا کف کند و زمانی که کاسه را برگردانید سفیده تخم مرغ از کاسه بیرون نریزید.

3

زرده‌های تخم مرغ را به‌همراه ماءالشعیر به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند.

4

مخلوط شیر و خمیر مایه را به‌همراه بکینگ پودر اضافه کنید، مواد را با هم مخلوط کنید تا یک‌دست شوند. سپس آرد را کم‌کم به دیگر مواد اضافه کنید.

5

مواد را به صورت متداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر غلیظی شبیه به ماست پیدا کند. پس از اینکه خمیر آماده شد، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. پس از مخلوط کردن آن‌را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

آماده سازی مرغ

6

حالا زمان آن رسیده که مرغ را اماده کنید. ابتدا استخوان‌ها مرغ را جدا کنید تا سینه مرغ به صورت فیله درآید. سپس مرغ را به شکل رشته‌های نازک و باریک با اندازه یکسان برش بزنید. هر قطعه مرغ باید طولی برابر 3 تا 4 سانت و عرضی برای 1٫5 تا 2 سانت داشته باشد.

7

سپس مرغ را به شکل رشته‌های نازک و باریک با اندازه یکسان برش بزنید. به طور معمول هر قطعه مرغ باید طولی برابر 3 تا 4 سانتی متر و عرضی برای 1٫5 تا 2 سانتی متر داشته باشد.

8

پس برش دادن مرغ، آن‌را داخل کاسه بریزید سپس پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به‌همراه آب لیمو ترش، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا تمام مرغ ها با مواد مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها طعم مواد را به خود بگیرند.

سرخ کردن جوجه چینی

9

پس از گذشت زمان مورد نظر خمیر جوجه چینی و مرغ را از یخچال خارج کنید. یک تابه کوچک و گود روی حرارت ملایم قرار دهید. به میزانی روغن در تابه بریزید که جوجه‌ها در زمان سرخ کردن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد قطعات مرغ را داخل خمیر جوجه چینی بزنید و درون روغن بی اندازید تا سرخ شوند.

10

حالا مواد را با دست زیر و رو کنید تا با تمام قسمت‌های گوشت مرغ مخلوط شوند سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها طعم دار شوند، اگر مرغ‌ها بیشتر در مواد بماند گوشت آن سفت می شود.

سرخ کردن جوجه چینی

11

پس از این که مواد 1 ساعت در یخچال استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید. حالا روغن را در یک تابه گود بریزید و صبر کنید تا به خوبی داغ شود. حالا قطعات مرغ را داخل خمیر جوجه چینی بزنید و درون تابه بی‌اندازید تا کاملا سرخ شوند.

گرفتن روغن اضافه جوجه چینی

12

پس از اینکه جوجه‌ها سرخ شدند آن‌ها را روی توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان خارج شود. در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتید، می‌توانید جوجه‌ها را پس از خارج کردن از روغن روی دستمال حوله‌ای قرار دهید. در پایان جوجه چینی را با سس دلخواه سرو کنید.

نکته‌های جوجه چینی

برای مزه‌دار کردن مرغ می‌توانید به دلخواه از مواد طعم دهنده متنوع دیگر نیز استفاده کنید. نکته مهم در مورد طعم دار کردن مرغ این است که نباید خیلی در مواد بماند، زیرا اگر مرغ بیش از حد داخل مواد بماند سفت می‌شود و کیفیت جوجه‌ها پس از سرخ کردن پایین می‌آید.
جوجه چینی شباهت زیادی به غذاهای سوخاری دارد و می‌توانید آن‌را به‌همراه سس‌های مثل سس کچاپ سرو کنید. البته سسی که به صورت معمول در کنار این غذای خوشمزه سرو می‌شود سس تارتار است.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.