موهیتو کیوی
- نوشته اشکان
- به روز شده در
- در نوشیدنی سرد
- 1 دیدگاه
موهیتو کیوی، نوشیدنی خنک و پرطرفداری است که در روزهای گرم تابستان، طعمی دلچسب و بی نظیر را به شما هدیه میدهد. ترکیب ترشی ملایم کیوی، شیرینی ملایم شکر یا عسل، خنکی نعنا و گاز آب سودا، موکتل کیوی را به گزینهای ایده آل برای دورهمیها و عصرهای گرم تابستانی تبدیل کرده است. تهیه موهیتو کیوی در خانه بسیار ساده است و به زمان و مواد اولیهی زیادی نیاز ندارد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو کیوی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه موهیتو کیوی ساده و دلچسب
تهیه شده توسط اشکان- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- میزان کالری 180 کالری
مواد لازم موهیتو کیوی
- کیوی 4 عدد
- آب 1 لیوان
- شکر یا عسل نصف لیوان
- آب لیمو ترش یک چهارم لیوان
- نعنا تازه 1 لیوان
- آب سودا لیمویی 2.5 لیوان
- لیمو ترش 3 اسلایس
- یخ به میزان لازم
طرز تهیه موهیتو کیوی ساده و خوشمزه
برای تهیه موهیتو کیوی خوشمزه ابتدا آب را بههمراه شکر درون یک قابلمه مناسب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید ذرات شکر کاملا حل شوند.
برگ نعنا را بشویید, وقتی شکر در آب حل شد، چند برگ نعنا را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شربت به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت بجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
شربت خنک شده را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود، سپس آب لیمو ترش تازه را اضافه و مخلوط کنید.
حلقههای لیمو ترش برای سرو موکتل
لیمو ترش تازه را به صورت حلقهای برش بزنید. سپس درون لیوانها حلقههای لیمو ترش را بریزید.
اضافه کردن نعنا تازه
در هر لیوان چند برگ نعنا بریزید و با پشت قاشق کمی له کنید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن کیوی
کیویها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا مکعبی خرد کنید. سپس کیویهای خرد شده، مخلوط شربت خنک شده و یخ را به لیوانها اضافه کنید.
اضافه کردن سودا
آب گازدار را به آرامی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
تزئین موهیتو
در نهایت روی موکتل کیوی را با چند برگ نعنا و اسلایسهای کیوی تزیین کنید و سرو کنید.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
خیلی خوب بود. کیوی های تو یخچال مونده بود نمیدونستم چیکارشون کنم موهیتو درست کردم خیلی خوب شد