رنگ رنگی

پیتزا هاوایی

پیتزا هاوایی، که به آن پیتزا آناناس نیز گفته می‌شود، از ترکیب سس گوجه فرنگی، پنیر، آناناس و مرغ یا ژامبون تشکیل شده و دارای طعمی شیرین است. برای تهیه پیتزا هاوایی خوشمزه، خمیر پیتزای خوبی لازم است. می‌توانید از خمیرهای آماده استفاده کنید یا خمیر را در خانه تهیه کنید. در ادامه برای آموزش کامل پیتزا هاوایی با مرغ با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا هاوایی خوشمزه و مخصوص

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 2 نفر
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • میزان کالری 350 کالری

مواد لازم پیتزا هاوایی

  • سینه مرغ نصف عدد
  • آناناس 1 پیمانه
  • پیاز قرمز 2 عدد
  • پنیر پیتزا 150 تا 200 گرم
  • خمیر پیتزا دو نفره 1 عدد
  • سیر 3 تا 4 حبه
  • روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
  • سس باربیکیو 3 قاشق غذا خوری
  • گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا هاوایی خوشمزه و مخصوص

1

برای تهیه پیتزا هاوایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون و ادویه‌های دلخواه ترکیب و مزه دار کنید.

اگر فرصت داشته باشید بهتر است مرغ مزه دار شده را حدود یک ربع تا نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید.

گریل کردن مرغ

2

یک تابه نچسب را چرب شده، دو طرف مرغ مزه دار شده را گریل کنید. سپس در صورت دلخواه می‌توانید درب تابه را ببندید تا 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

برش دادن مرغ گریل شده

3

پس از اینکه مرغ‌ها پخته شد و از حرارت افتاد، با کارد تیز آن را به صورت ورقه‌ای با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید.

آماده کردن آناناس و پیاز

4

آناناس تازه یا کمپوت آناناس را به صورت مکعبی ریز برش بزنید. پیاز قرمز را هم به صورت خلالی یکدست خرد کنید.

آماده کردن سس سیر و روغن زیتون

5

سیر رنده شده و روغن زیتون را در یک ظرف به خوبی ترکیب کنید.

چیدن پیتزا در سینی فر

6

قالب و یا سینی فر را چرب کنید و خمیر آماده یا خمیری که از قبل آماده کرده‌اید را به صورت یکدست با قطر یکسان روی سینی فر پهن کنید.

7

به ترتیب سس روغن زیتون و سیر را با فرچه روی سطح خمیر بمالید, سپس سس باربیکیو و پس از آن 1/3 از پنیر پیتزا را روی سس پخش کنید.

8

برش‌های آناناس و مرغ گریل شده و پیاز‌ها را روی پنیر پیتزا بچینید. سپس بقیه پنیر پیتزا را روی مواد بریزید, و داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و پنیر‌ها کاملا آب شوند.

9

پس از پخت کامل روی پیتزا را برگ گشنیز و کمی پیاز خلالی قرمز بریزید و سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.