رنگ رنگی

لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی

لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی از انواع پلوهای مخلوط و محبوب ایرانی می‌باشد که بسیار خوشمزه و ساده است, و می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. لوبیا چشم بلبلی پلو با شوید را می توانید با مرغ یا گوشت قلقلی هم تهیه کنید. در ادامه برای آموزش مرحله به مرحله لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی خوشمزه جنوبی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 280 کالری

مواد لازم لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی

  • برنج 3 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
  • ماهی 4 تکه
  • شوید خشک یا تازه نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • آرد 3 قاشق غذا خوری
  • کشمش 3 قاشق غذا خوری (اختیاری) برای تزئین
  • پیاز 1 عدد (اختیاری) برای تزئین
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با ماهی خوشمزه جنوبی

1

برای تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی به‌همراه ماهی ابتدا لوبیا چشم بلبلی را با آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

پخت برنج

2

در یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید سپس برنج خیس خورده را با نمک به آب جوش اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

پخت لوبیا چشم بلبلی

3

لوبیا‌ چشم بلبلی‌ها را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید.

مخلوط پلو و شوید و لوبیا چشم بلبلی

4

برنج و لوبیا چشم بلبلی را آبکش کنید و با شوید خشک یا تازه مخلوط کنید و مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

چیدن ته دیگ

5

مقداری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. سپس ته دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه بچینید.

دم کردن پلو

6

مخلوط برنج و لوبیا را روی ته دیگ‌ها بریزید و بگذارید با حرارت ملایم دم بکشد.

آماده کردن ماهی

7

ماهی‌های خرد شده را نمک بزنید و حدود یک ساعت بگذارید استراحت کند. سپس ماهی‌ها را بشویید که نمک اضافه شسته شود و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند.

چاشنی ماهی

8

در یک کاسه آرد, زردچوبه, پودر تخم گشنیز, مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس ماهی‌ها را درون مواد خشک بغلتانید و درون تابه روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

ترکیب پیاز و کشمش

9

می توانید در صورت تمایل پیاز و کشمش را سرخ کنید و مقداری زردچوبه و زعفران و نمک بزنید و در کنار ماهی‌ها روی برنج بریزید و سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.