رنگ رنگی

دمپخت گشنیز

دمپخت گشنیز که به آن دمی گشنیز و یا گشنیز پلو نیز گفته می‌شود غذای ساده، اقتصادی و سریع ایرانی است که بخاطر داشتن برنج و سبزیجات یک غذای کامل به شمار میرود. این غذا ساده را می‌توانید مواقعی که وقت زیادی برای غذاپخت ندارید تهیه و از آن لذت ببرید. این غذای سالم کاملا گیاهی را می‌توان برای افرادی که رژیم گیاه خواری دارند توصیه کرد. برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت گشنیز با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

طرز تهیه دمی گشنیز با سیب زمینی و سبزیجات

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 180 کالری

مواد لازم برای دمپخت گشنیز

  • برنج 3 پیمانه
  • سیب زمینی 2 عدد
  • هویج متوسط 2 عدد
  • نخود فرنگی 1 پیمانه
  • گشنیز خرد شده 1 استکان
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آموزش دمپخت گشنیز

1

برای تهیه دمی گشنیز خوشمزه، هویج را نگینی خرد کنید و به همراه نخود فرنگی درون قابلمه‌ای ریخته، کمی آب درون قابلمه بریزید و حدود 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا آبپز شود.

آماده کردن سیب زمینی و پیاز

2

سیب‌زمینی را نگینی ریز خرد کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. حالا پیاز را هم به صورت خلالی ریز خرد کنید و درون ماهی تابه دیگر با کمی روغن و حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شود

ترکیب کرن مواد

3

حالا به سیب‌زمینی‌های سرخ شد، سیر رنده شده و پیازهای سرخ شده را اضافه کنید. سپس به آن گشنیز خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. در این مرحله، هویج و نخود پخته را آب کش کنید و به سایر مواد آن اضافه کنید. همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید.

اضافه کردن گوجه

4

گوجه‌های نرم را رنده کنید و یا در غذاساز به صورت پوره در بی‌آورید و به مواد دمپخت گشنیز داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید.

دم کردن برنج به همراه مواد

5

برنج را به همراه مواد آماده شده، درون قابلمه ای بریزید و آب لازم برای دم کشیدن برنج را به آن اضافه کنید. سپس بگذارید تا به جوش آید. پس از این که آب برنج به اندازه کافی تبخیر شد، بگذارید تا حدود 45 دقیقه دم بکشد. سپس در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

نکته‌های دمپخت گشنیز

می‌توان به دلخواه به دمپخت گشنیز رب گوجه‌فرنگی نیز اضافه کنید تا رنگ آن بهتر شود
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

3 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • رضا

    یادش بخیر ما خوابگاه که بودیم این غذا رو درست می کردیم

  • اکرم

    من توش مرغ نگینی هم سرخ میکنم میریزم خیلی خوب میشه

  • اکرم

    ممنون از سایت رنگ رنگی