طرز تهیه لواشک آلبالو
لواشک آلبالو، یک خوراکی خوشمزه و ترش و ملس است که از میوه آلبالو تهیه میشود. این لواشک به عنوان یک میان وعده یا چاشنی در کنار غذا، طرفداران زیادی دارد و به خصوص در فصل تابستان که آلبالو به وفور یافت میشود، تهیه آن بسیار رایج است.
لواشک آلبالو منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین C، پتاسیم و آهن است. همچنین، این لواشک به دلیل داشتن فیبر، میتواند به هضم غذا کمک کند.
تهیه لواشک آلبالو فوری
لواشک آلبالو برای خشک شدن نیاز به یک تا چند روز زمان دارد. برای تهیه لواشک فوری میتوایند بعد از این که آلبالو را سینی پهن کردید آن را درون فر با حرارت بسیار کم برای 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا آب آن تبخیر شود.
در این روش پوره آلبالو را مستقیما در سینی فر پهن کنید و زیر و روی آن را پلاستیک قرار ندهید.
تهیه لواشک آلبالو با هسته
اگر در منزل هسته گیر آلبالو ندارید و گرفتن هستهها برای شما دشوار است، آلبالوها را با هسته داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کاملا بپزد. زمانی که میخواهید آنها را از صافی عبور دهید هستهها در صافی میماند و پوره آلبالو از آن عبور میکند. در نهایت کمی آب جوش روی هستهها بریزید و هم بزنید تا آلبالو های چسبیده به هسته از آنها جدا شود. سپس آب را به پوره آلبالو اضافه کنید.
تهیه لواشک آلبالو خیس و آبدار
اگر دوست دارید تا لواشک آبدار باشد، باید قطر لواشک زیاد باشد. سینی کوچکتری برای پهن کردن لواشک انتخاب کنید و پوره را حداقل با قطر 2 میلیمتر روی آن پهن کنید تا وقتی که لواشک خشک میشود مابین آن آبدار بماند.
بهترین زمان برای تهیه لواشک آلبالو، فصل تابستان است. در این فصل، آلبالو به وفور و با قیمت مناسب در بازار یافت میشود. معمولا بچه ها عاشق لواشک هستند و با این آموزش سایت رنگ رنگی میتوانید در خانه به راحتی لواشک کاملا بهداشتی تهیه کنید.
طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی خوشمزه و حرفه ای
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 6 نفر
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 250 کالری
مواد لازم لواشک آلبالو
- آلبالو 1 کیلوگرم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- شکر یا شیره انگور 200 گرم (اختیاری)
تمیز کردن آلبالوها
برای تهیه لواشک آلبالو خوشمزه ابتدا آلبالوها را بشویید و چوب ها و هسته آنها را جدا کنید.
پختن آلبالوها
سپس آلبالوهای بدون هسته را در قابلمهای بریزید، نمک را روی آن بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند. نیازی نیست به آن آب اضافه کنید.
حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا آلبالوها آب بیاندازد و آب آنها گرفته شود. در زمان پختن چند بار آلبالوها را هم بزنید.
پوره کردن آلبالوها
پس از این این که آلبالو ها پخت و آب آنها گرفته شد، آنها را درون یک صافی بریزید و با پشت قاشوق فشار دهید تا از صافی رد شوند و پوره شوند.
پختن دوباره پوره آلبالو
حالا پوره آلبالو را دوباره روی حرارت ملایم قراردهید تا قل بزند و غلیظ شود. در زمانی که پوره آلبالو روی حرارت است آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که غلظت پوره به حدی رسید که سفت شد همانند رب سفت شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا پوره آلبالو خنک شود.
پهن کردن پوره در ظرف
کف یک سینی پلاستیک پهن کنید و پوره را آن کاملا پهن کنید. سپس پلاستیک دیگری روی آن بکشید و در آفتاب بگذارید تا تا خشک شود.
1 نفر دیدگاه خود را نوشتهاند
لواشک دوست دارم 😛😛😛