لوکوم میوه ای
شیرینی لوکوم میوهای از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است. لوکوم میوهای یک شیرینی خوشمزه با بافتی نرم و طعمی دلنشین در مراسمها و جشنها، به خصوص در عید قربان و عید فطر بسیار مورد استقبال است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم میوهای با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه لوکوم میوه ای خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 140 کالری
مواد لازم لوکوم میوه ای
- آب میوه دلخواه 3 لیوان
- پودر نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
- شکر 100 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- کره 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه لوکوم میوه ای خوشمزه
برای تهیه لوکوم میوهای خوشمزه آب میوه را صاف کنید، داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر و نشاسته را به قابلمه اضافه کنید.
مواد را به آرامی هم بزنید تا غلظتی شبیه به فرنی پیدا کنند.
وقتی طعم و بوی خامی نشاسته به طور کامل گرفته شد و مایه لوکوم به غلظتی شبیه به فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس کره را بههمراه وانیل به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.
یک ظرف پیرکس را با مقداری آب نمدار کنید، سپس مایه لوکوم را درون ظرف بریزید, روی مایه لوکوم را با یک قاشق نمدار صاف کنید، سپس ظرف را به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از اینکه مایه لوکوم کاملا منسجم و سفت شد, ظرف را از یخچال خارج کنید، سپس لوکوم را با چاقو برش بزنید, و یا از کاتر گرد یا فرم دار برای این کار استفاده کنید.
داخل یک بشقاب مقداری شکر دانه درشت یا پودر نارگیل بریزید و لوکومها را درون آن بغلطانید، سپس در ظرف سرو بچینید.