رنگ رنگی

پلوی سه رنگ با تن ماهی

پلوی سه رنگ با تن ماهی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش‌های متنوعی درست می‌شود، نحوه درست کردن پلو تن ماهی در این روش به صورت ته چین است و می‌توان این غذا را در دسته ته چین ها هم قرار داد. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه پلوی سه رنگ با تن ماهی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه پلو سه رنگ با تن ماهی خوشمزه و آسان

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 2 نفر
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • میزان کالری 260 کالری

مواد لازم

  • برنج 2 پیمانه
  • تن ماهی 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • شوید تازه به میزان لازم
  • سیر پلویی به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پاپریکا و پودر تخم گشنیز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پلو سه رنگ با تن ماهی خوشمزه و آسان

1

برای تهیه پلو سه رنگ با تن ماهی خوشمزه ابتدا کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه درون آب بجوشانید.

2

پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با مقداری روغن مایع درون یک تابه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.

سرخ کردن پیاز و سیر و ادویه

3

سیر رنده شده را به‌همراه مقداری فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به تابه پیاز داغ اضافه کنیدو تفت دهید تا پیاز و سیر کاملا کاراملی و نرم شود.

سرخ کردن تن ماهی

4

روغن و آب اضافی تن ماهی را بگیرید، سپس تن ماهی را به پیاز داغ و سیر اضافه کنید و تفت دهید.

پخت برنج

5

یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. برنج را بشویید و به‌همراه مقداری نمک درون قابلمه آب جوش بریزید و اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

6

وقتی اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام بود، برنج را آبکشی کنید و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.

برنج زعفرانی

7

به دسته اول برنج مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

ترکیب برنج و شوید

8

قسمت دوم برنج شوید و سیر پلویی اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید، قسمت سوم برنج را ساده بگذارید.

چیدن ته چین

9

درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید. سپس تمام برنج زعفرانی را درون قابلمه بریزید و با گوشت کوب فشرده کنید.

10

نصف مقدار شوید پلو را روی برنج زعفرانی بریزید و کاملا صاف و یکدست کنید. سپس مخلوط تن ماهی را روی برنج و شوید بریزید.

11

مابقی شویدپلو را روی مواد تن ماهی بریزید و به خوبی فشرده کنید، سپس روی لایه آخر تمام برنج ساده را بریزید و مجددا روی آن‌را صاف کنید.

توجه داشته باشید مواد میانی 1 سانتی متر از لبه‌های قابلمه فاصله داشته باشد.

دم گذاشتن پلو سه رنگ و تن ماهی

12

روی شعله ملایم شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را روی آن قرار دهید، سپس درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و اجازه دهید پلو 3 رنگ به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.