بستنی کیم میوه ای
بستنی کیم میوهای، دسری محبوب و پرطرفدار در میان ایرانیان است, که با طعمهای متنوع و رنگارنگ، سفری خنک و دلانگیز به دنیای طعمها در گرمای تابستان است. بستنی کیم میوهای خوشمزه، قدمتی دیرینه دارد و ریشه در خلاقیت و ذوق ایرانیان دارد. بستنی میوهای، از دوران قاجار در ایران رواج داشته است. در آن زمان، ثروتمندان و درباریان بستنی میوهای را در مهمانیها و ضیافتهای خود به عنوان دسر استفاده میکردند. با گذشت زمان، بستنی کیم میوهای از قصرها و کاخها به خانههای مردم عادی راه پیدا کرد و به یکی از محبوبترین خوراکیهای تابستانی تبدیل شد. بستنی کیم میوهای، در هر منطقه از ایران با ظرافتهای خاص خود تهیه میشود. از گرمای سوزان جنوب تا سرمای دلانگیز شمال، بستنی میوهای خنک، کام هر ایرانی را شیرین میکند. در شهرهای مختلف ایران، از میوههای بومی منطقه برای تهیه بستنی کیم میوهای استفاده میشود. در شمال ایران، تمشک، توت فرنگی و آلبالو. در جنوب ایران، خرما، انجیر و طالبی و در مرکز ایران، انگور، هندوانه و زردآلو طعم و رنگ بینظیری به بستنی کیم میوهای میبخشند. اگر به دنبال تجربه طعم بینظیر بستنی کیم میوهای هستید، میتوانید به راحتی با این دستور بستنی کیم میوهای دلخواه خود را در خانه درست کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کیم میوهای با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
با این دستور بستنی کیم میوهای دلخواه و خوشمزهای در خانه درست کنید
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم بستنی کیم میوه ای
- توت فرنگی یا آلبالو یا شاه توت 1 پیمانه سر خالی
- آب 2 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- ثعلب 1.5 قاشق چای خوری
طرز تهیه بستنی کیم میوهای خوشمزه
برای تهیه بستنی کیم میوهای خوشمزه و مخصوص, میتوانید از هر میوه دلخواهی و یا ترکیب چند میوه استفاده کنید. در این دستور از آلبالو, توتفرنگی و شاتوت استفاده شده است.
ترکیب شکر و ثعلب
ابتدا، شکر را بههمراه ثعلب در یک قابلمه مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس آب را کمکم اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا ثعلب گلوله نشود.
قابلمه شکر و ثعلب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به طور مداوم هم بزنید تا حدی که شکر به طور کامل درون آب حل شود. سپس از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شود. (توجه داشته باشید که نیاز به جوشیدن مواد نیست).
مخلوط میوه با مایه ثعلب
توت فرنگی، شاتوت و آلبالو را با مخلوط کن یا میکسر مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند، سپس به مایه شکر و ثعلب خنک شده اضافه کنید.
مواد ترکیب شده را بعد از 40 دقیقه درون فریزر بگذارید تا دور ظرف یخ بزند.
قالب زدن بستنی
پس از اینکه دیوارههای ظرف یخ زد، دیوارهها را بتراشید, سپس مواد را کمی با همزن هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود. پس از اینکه مایه بستنی یکدست شد، آنرا در قالب بستنی کیم بریزید و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید.
سرو بستنی
پس از گذشت یک روز و آماده شدن بستنیها، قالب بستنیها را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید. سپس بستنیها را به آهستگی از قالب در آورید و سرو کنید.