فرنی پسته ای
فرنی پسته از دسرهای خوشمزه و بسیار مقوی است که برای صبحانه یا عصرانه پرطرفدار است. فرنی پستهای به راحتی آماده میشود و در کمتر از نیم ساعت برای سرو حاضر خواهد بود. فرنی پستهای خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود پسته بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است. فرنی پستهای را میتوانید برای افطار در ماه مبارک رمضان تهیه کنید و همچنین در مهمانیها و جشنها در رنگهای مختلف، سرو کنید. برای مقوی تر شدن فرنی پستهای میتوانید به جای شکر از عسل استفاده کنید که طعم متفاوتی ایجاد میکند. در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی پستهای با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه فرنی پستهای خوشمزه و مقوی
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 20 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم فرنی پسته ای
- آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
- شکر 3 قاشق غذا خوری
- پودر پسته 3 قاشق غذا خوری
- کره 1 قاشق غذا خوری
- شیر 2 پیمانه
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- خامه صبحانه 3 تا 4 قاشق غذا خوری (اختیاری)
طرز تهیه فرنی پستهای خوشمزه و مقوی
برای تهیه فرنی پستهای خوشمزه ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه الک کنید.
شکر را اضافه کنید و با آردها مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا آردها در شیر حل شوند.
مخلوط شیر و آرد و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود و آرد گلولهای نماند, به هم زدن ادامه دهید تا جایی که کمکم غلیظ شود.
پس از اینکه مواد کمی غلظت گرفت کره و گلاب را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس پودر پسته را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
وقتی فرنی غلظت مناسبی داشت از روی حرارت بردارید سپس وانیل و خامه را اضافه و مخلوط کنید تا خامه کاملا درون فرنی حل شود. سپس بصورت داغ درون ظرف سرو بریزید و روی آن را با دارچین و گل محمدی و خلال پسته و بادام تزئین کنید.