جوجه کباب چیمیچوری
- نوشته شکوفه
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
جوجه کباب چیمیچوری از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است و یک انتخاب فوقالعاده برای لیست شام و منوی ناهار است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغها را مزه دار میکنند در انواع جوجه کباب متفاوت است. در این دستور سس چیمیچوری دلیل متفاوت و جذابیت این کباب است. در ادامه برای آموزش جوجه کباب چیمیچوری با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه با سس چیمیچوری
تهیه شده توسط شکوفه- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 60 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم
- سینه مرغ بدون پوست 2 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس چیمچوری
- جعفری خرد شده نصف پیمانه
- روغن زیتون نصف پیمانه
- سرکه قرمز یک چهارم پیمانه
- سیر 3 حبه
- آویشن خشک 1 قاشق چای خوری
- زیره نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خرد شده به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه با سس چیمیچوری
برای تهیه جوجه کباب چیمیچوری مخصوص ابتدا سس چیمیچوری را آماده کنید به دلیل اینکه از این سس هم برای مرینت مرغ و هم پس از کباب مورد استفاده قرار میگیرد.
آماده سازی سس چیمیچوری
برای تهیه سس، سیرها را رنده کنید. جعفری و گشنیز تازه را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد کنید. فلفل قرمز تازه تند را به صورت ریز خرد کنید.
در یک کاسه، گشنیز و جعفری خرد شده، سیر رنده شده، فلفل خرد شده، روغن زیتون، سرکه قرمز، نمک و پونه خشک پودر شده را با هم مخلوط کنید.
آماده سازی جوجهها
تکههای گوشت مرغ خرد شده را درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری از سس چیمیچوری را به مرغها اضافه کنید و با دست کمی مخلوط کنید تا مرغها به مواد آغشته شوند.
درب کاسه را با سلفون بپوشانید و مرغ ها را در یخچال به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
به سیخ کشیدن جوجه کباب
جوجههای مرینت شده را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بزنید. یک سینی فر را بردارید و کف آن یک توری سیمی قرار دهید، سیخها را روی توری بگذارید تا با کف سینی فاصله داشته باشند.
بعد از 10 دقیقه که روی کبابها برشته شد، کبابها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن نیز پخته و برشته شود. این بار زمان کمتری نیاز است. بعد از پخت، روی کبابها را سس چیمیچوری بریزید و با برنج پخته سرو کنید.