رنگ رنگی

نان شکلاتی

نان شکلاتی از انواع نان های حجیم به شمار می رود که برای صبحانه و عصرانه به همراه چایی و قهوه یک تجربه دلچسب را به همراه می‌آورد. ترکیب شکلات در این نان طعم خاص و خوشمزه ای به آن می‌دهد و چون در این نان از مخمر استفاده شده است، هضم آن را آسان‌تر می‌کند. در ادامه آموزش نان شکلاتی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه نان شکلاتی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 90 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم نان شکلاتی

  • آرد 500 گرم
  • شیر ولرم 200 میلی لیتر
  • مخمر 7 گرم
  • شکر 80 گرم
  • وانیل شکری 1 قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
  • کره نرم 60 گرم
  • خامه شکلاتی 2 تا 4 قاشق غذا خوری
  • شکلات تخته ای ذب شده 2 تا 4 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای روی نان

  • شیر 2 قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه نان شکلاتی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

1

برای تهیه نان شکلاتی، مخمر و نصف شیر (100 میلی‌لیتر) به‌همراه 1 قاشق غذا خوری شکر مخلوط کرده، حدود 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. وقتی که کف مواد کرد آماده است.

2

یک کاسه بزرگ بردارید و آرد و باقی شکر و شیر و تخم مرغ و اسانس وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود و به باقی مواد اضافه کنید.

3

سپس مواد مخمر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر ی‌کدست به‌‎دست بیاید. حدود 5 تا 7 دقیقه خمیر را با دست ورز دهید و سپس خمیر را درون یک کاسه قرار دهید و روی آن را با حوله تمیز بپوشانید و اجازه دهید تا 1 ساعت در مکان گرمی استراحت کند.

4

در این فاصله، شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه قرار دهید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. خامه شکلاتی را به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

5

حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس روی سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از دو قسمت را با وردنه یکدست با قطر یکسان باز کنید.

6

در ادامه مخلوط شکلات را به آرامی روی خمیر پهن کنید و آن را رول کنید. همین کار را برای قسمت دوم خمیر نیز انجام دهید. حالا دو رول خمیر را بهم بپیچید. قالب مستطیلی را برداشته و کف آن را چرب کنید. خمیر پیچیده شده را درون قالب قرار دهید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا دوباره پف کند.

آماده سازی مواد روی نان

7

در این مرحله یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و شکر و شیر را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. سپس با فرچه روی نان را رومال کنید.

8

فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر نان را درون فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد دهید تا پخته شود. وقتی نان پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و به صورت عمودی برش بزنید و سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.