رنگ رنگی

نان شکلاتی

نان شکلاتی

نان شکلاتی از انواع نان های حجیم به شمار می رود که برای صبحانه و عصرانه به همراه چایی و قهوه یک تجربه دلچسب را به همراه می‌آورد. ترکیب شکلات در این نان طعم خاص و خوشمزه ای به آن می‌دهد و چون در این نان از مخمر استفاده شده است، هضم آن را آسان‌تر می‌کند. در ادامه آموزش نان شکلاتی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

نان-شکلاتی

طرز تهیه نان شکلاتی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 90 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم نان شکلاتی

  • آرد 500 گرم
  • شیر ولرم 200 میلی لیتر
  • مخمر 7 گرم
  • شکر 80 گرم
  • وانیل شکری 1 قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
  • کره نرم 60 گرم
  • خامه شکلاتی 2 تا 4 قاشق غذا خوری
  • شکلات تخته ای ذب شده 2 تا 4 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای روی نان

  • شیر 2 قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه نان شکلاتی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

1

برای تهیه نان شکلاتی، مخمر و نصف شیر (100 میلی‌لیتر) به‌همراه 1 قاشق غذا خوری شکر مخلوط کرده، حدود 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. وقتی که کف مواد کرد آماده است.

2

یک کاسه بزرگ بردارید و آرد و باقی شکر و شیر و تخم مرغ و اسانس وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود و به باقی مواد اضافه کنید.

3

سپس مواد مخمر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر ی‌کدست به‌‎دست بیاید. حدود 5 تا 7 دقیقه خمیر را با دست ورز دهید و سپس خمیر را درون یک کاسه قرار دهید و روی آن را با حوله تمیز بپوشانید و اجازه دهید تا 1 ساعت در مکان گرمی استراحت کند.

4

در این فاصله، شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه قرار دهید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. خامه شکلاتی را به شکلات ذوب شده اضافه کنید.

5

حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس روی سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از دو قسمت را با وردنه یکدست با قطر یکسان باز کنید.

6

در ادامه مخلوط شکلات را به آرامی روی خمیر پهن کنید و آن را رول کنید. همین کار را برای قسمت دوم خمیر نیز انجام دهید. حالا دو رول خمیر را بهم بپیچید. قالب مستطیلی را برداشته و کف آن را چرب کنید. خمیر پیچیده شده را درون قالب قرار دهید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا دوباره پف کند.

آماده سازی مواد روی نان

7

در این مرحله یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و شکر و شیر را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. سپس با فرچه روی نان را رومال کنید.

8

فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر نان را درون فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد دهید تا پخته شود. وقتی نان پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و به صورت عمودی برش بزنید و سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.