رنگ رنگی

کیک کنجدی

کیک کنجدی

  • نوشته هانا
  • به روز شده در
  • در کیک

کیک کنجدی از انواع کیک‌های خوشمزه بین‌المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می‌شود و خوردن آن به همراه چای و قهوه بسیار دلچسب است. این کیک بسیار ساده و سریع، نیاز به مواد اولیه دشوار ندارد و با هزینه کم می‌توانید آن را در منزل آماده کنید. کیک کنجدی به دلیل داشتن بافت نرم و پنبه‌ای بسیار خوش خوراک است و کنجد روی آن طعم دلچسبی به آن می‌دهد، برای آموزش کیک کنجدی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کیک-کنجدی

طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 8 نفر
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم کیک کنجدی

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • کنجد 3 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • ماست چکیده 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کنجدی

1

برای تهیه کیک کنجدی خوشمزه، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا به طور کامل گرم شود، سپس یک قالب مناسب با سایز 23 تا 25 سانتی متر را با کاغذ روغنی و یا روغن جدا کننده کیک پوشش دهید.

کنجدی کردن روی کیک

2

اگر از کاغذ روغنی استفاده کردید، آن را با مقداری روغن جامد یا کره چرب کنید، سپس کنجدها را داخل قالب به صورت یکدست بپاشید تا تمام قسمت‌های کف و دیواره‌های قالب کاملا با کنجد پویشده شود.

ترکیب کردن مواد کیک

3

تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را درون کاسه بزرگ بریزید و با همزن به خوبی هم‌بزنید تا حجیم و کرم رنگ شوند. سپس ماست را اضافه کنید و دوباره حد 30 ثانیه هم بزنید تا با دیگر مواد مخلوط شود. پس از آن روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

ترکیب کردن آرد

4

حالا آرد را با بکینگ پودر ترکیب کنید، سپس سه مرتبه الک کنید و به دیگر مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یک دست شود.

پختن کیک در فر

5

پس از اینکه مایه کیک آماده شد، آن‌را درون قالب بریزید. قالب را درون طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از گذشت 45 دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر به طور کامل پخته شده بود، از فر خارج کنید و برش بزنید.

نکته‌های کیک کنجدی

برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود، پس از ترکیب آرد و بیکینگ پودر مواد کیک کنجدی را فقط در حدی ترکیب کنید که یک‌دست شوند و نیاز به هم زدن بیش از حد مواد نیست.
میزان کنجد روی کیک کنجدی را می‌توانید به سلیقه خودتان کمتر و یا بیشتر کنید.
کیک کنجدی را می‌توانید در قالب‌های با اشکال دلخواه ریخته تا به هرشکلی که تمایل دارید آن را درست کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.