رنگ رنگی

باکله پته

باکله پته

باکله پته از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان مازندران است که از ترکیب باقلا و بلغور گندم تهیه می‌شود، در ادامه برای مشاهده آموزش طرز تهیه باکله پته با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

باکله-پته

طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور مازندرانی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 400 کالری

مواد لازم 

  • باقالی خشک 1.5 لیوان
  • بلغور گندم 1 لیوان
  • روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
  • عصاره گوشت 1 قرص
  • پیاز 4 عدد
  • رب نارنج یا آب نارنج به میزان لازم
  • پودر گلپر به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور مازندرانی

1

برای تهیه باکله پته مازندرانی, بهتر است از شب قبل باقالی خشک و بلفور را بشویید و هر کدام را در ظرفی جدا در آب بخیسانید.

2

یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. نمک, فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید آب بجوشد.

پخت باقالی و بلغور

3

بلغور و باقالی را درون آبکش بریزید تا آب اضافی خارج شود. سپس باقالی را به‌همراه روغن مایع و بلغور به قابلمه آب جوش اضافه کنیدو اجازه دهید مواد کاملا بپذند.

سرخ کردن پیاز

4

پیاز‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید، سپس درون روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز‌ها را به قابلمه باقالی و بلغور اضافه کنید.

اضافه کردن رب نارنج و عصاره گوشت

5

وقتی باقالی و بلغور کاملا پخته شدند، رب نارنج را به‌همراه پودر گلپر و عصاره گوشت بره به قابلمه بیافزایید و مخلوط کنید.

6

اجازه دهید باکله پته روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. زمانی که غذا جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بردارید و باکله پته را در ظرف بریزید و با پیاز داغ تزئین کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

2 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • مطهری

    یادش به خیر، بچه تر از اینی که الان هستم یادمه تو محلمون یه نفر با گاریش باقلا میفروخت. هر وقت میومد با صدای بلند، با گویش گیلانی میگفت:باقالا بخور کشتی بگیر، زمین خوردی پولشو بگیر

  • فرزانه

    باکله ر پوس نيريم؟؟