![پلمبیر وانیلی](https://Rang-Rangi.ir/images/1280/polombir-vanili.jpg)
پلمبیر وانیلی
پلمبیر وانیلی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است. پلمبیر وانیلی با دستورهای متنوعی تهیه میشود و معمولاً در مجلسها و جشنها سرو میشود. نام دیگر این دسر پودینگ وانیلی نیز است. پلمبیر وانیلی با طعم خامهای و عطر وانیلی، یک تجربه لذتبخش برای عاشقان دسرهای خوشمزه است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه پلمبیر وانیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
![پلمبیر-وانیلی](https://Rang-Rangi.ir/images/800/polombir-vanili-second.webp)
طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب
تهیه شده توسط آوا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 400 کالری
مواد لازم
- تخم مرغ 4 عدد
- بستنی وانیلی 2 لیوان
- وانیل 1 قاشق مرباخوری
- شیر داغ 2 لیوان
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه 200 گرم
- شکر 6 قاشق غذا خوری
- آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه پلمبیر وانیلی خوش طعم و جذاب
برای تهیه دسر پلمبیر وانیلی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید.
زدن سفیده تخم مرغ
سفیده تخممرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا پف کند و تا وقتی که کاسه را برگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
زدن زده تخم مرغ
زرده تخم مرغ را بههمراه شکر و وانیل درون یک کاسه جداگانه بریزید و با همزن مخلوط کنید تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود.
شیر داغ را کمکم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی مخلوط یکدست شد صبر کنید تا مخلوط زرده تخم مرغ کمی خنک شود.
تهیه ژلاتین
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل و شفاف شود.
ترکیب همه مواد
بستنی و خامه صبحانه را در فضای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده تخم مرغ زده شده و ژلاتین خنک شده را هم کمکم به مایه دسر اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود.
انتقال مایه پودینگ به قالب
قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید، سپس مایه دسر را درون قالب بریزید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.