رنگ رنگی

کتلت ماش

کتلت ماش

کتلت ماش از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. این کتلت خوشمزه مانند کتلت گیاهی بدون استفاده از هیچ گونه گوشتی تهیه می‌شود و به همین دلیل برای کسانی که منع مصرف گوشت دارند یک گزینه مناسب می‌باشد. در تهیه کتلت ماش از سبزیجات معطر استفاده می‌شود که به خوشمزه‌تر شدن این کتلت کمک می‌کند، در ادامه برای مشاهده آموزش کتلت ماش سنتی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

کتلت-ماش

طرز تهیه کتلت ماش و سیب زمینی مخصوص

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم

  • سیب زمینی 2 عدد بزرگ
  • ماش 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد درشت
  • سیر 2 حبه
  • جعفری و گشنیز تازه 1 دسته کوچک
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیازچه 3 ساقه
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پاپریکا و زنجبیل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سفید و فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه کتلت ماش و سیب زمینی مخصوص

1

برای تهیه کتلت ماش خوشمزه, ماش را از شب قبل داخل یک کاسه آب بخیسانید تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود.

2

داخل یک قابلمه مناسب 2 پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید, سپس ماش خیس خورده را به آن اضافه کنیدو اجازه دهید به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.

3

سیب‌زمینی‌ها را به‌همراه 2 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید, و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها آبپز شوند. سپس سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

4

پس از اینکه ماش پخت آن‌را داخل یک کاسه مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل خنک شود. سپس سیب‌زمینی‌های له شده را به کاسه حاوی ماش اضافه کنید.

5

سیر، پیاز و فلفل دلمه‌ای را با رنده ریز رنده کنید، سپس به ماش و سیب زمینی اضافه کنید. در ادامه پیازچه، جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید، و به کاسه بی‌افزایید.

6

تخم مرغ را به‌همراه مقداری پاپریکا، زنجبیل، فلفل سفید، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به سایر مواد اضافه کنید. مواد کتلت را با قاشق یا دست به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

در صورتی که مایه کتلت شل و آبکی بود، 1 قاشق پودر سوخاری ریز یا پودر نان خشک به آن اضافه کنید تا حالتی منسجم و چسبناک داشته باشد.
بهتر است مواد کتلت را قبل از سرخ شدن با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
7

در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بردارید و با دست آن‌را به صورت گرد شکل دهید و با کف دست کمی تخت کنید، سپس درون روغن داغ قرار دهید تا کتلت‌ها سرخ شوند.

8

پس از اینکه یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.

نکته‌های کتلت ماش

کتلت ماش را می‌توانید به‌همراه نان و مخلفات دلخواه سرو کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:

1 نفر دیدگاه خود را نوشته‌اند

  • م کریمی

    خیییلی خووشمزه بوددددد