رنگ رنگی

مرغ ناردونی

مرغ ناردونی

خورشت مرغ ناردونی یا مرغ ناردونی، نوعی خورشت شمالی است که همراه با پلو و یا کته سرو می‌شود. اما همانند سایر غذاهای شمالی به دل همه مردم کشور نفوذ کرده و محبوبیت زیادی دارد. در دستور پخت مرغ ناردونی رب انار و دانه‌ی انار بسیار مهم است. در این غذا می‌توان هم از انار تازه و هم از انار خشک استفاده کرد. در شمال ایران خصوصا مازندران، با استفاده از انار خشک در تمام فصول سال مرغ ناردونی می‌پزند. این خورشت از جمله غذاهای مناسب برای شب یلدا است. برای آموزش مرغ ناردونی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

مرغ-ناردونی

طرز تهیه مرغ ناردونی خوشمزه به روش اصیل گیلانی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 450 کالری

مواد لازم مرغ ناردونی

  • ران مرغ و سینه مرغ 4 عدد
  • پیاز 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • رب انار ملس 1 قاشق غذا خوری
  • آب انار 1 لیوان
  • انار دان شده 1 لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ناردونی

1

برای تهیه مرغ ناردونی مخصوص شمالی ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزه دار کنید و حدود 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مواد به خرد مرغ برود.

سرخ کردن پیاز

2

پیاز را با رنده درشت، رنده کنید، و با روغن کم و کاملا داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شود. پس از این که پیاز سرخ شد، مقداری زردچوبه و نمک فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.

اضافه کردن رب انار

3

رب گوجه‌فرنگی و رب انار را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ‌شان باز شود و طعم خامی‌شان به طور کامل گرفته شود.

سرخ کردن مرغ‌ها

4

حالا تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ‌ها طلایی شود. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شود و آب آن غلیظ شود.

5

دو پیاز دیگر را خلالی خرد کنید.، سپس در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. انارهای دان شده را با پیاز تفت دهید. نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا قاشق چای خوری رب انار اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و به مرغ پخته شده اضافه کنید و بگذارید کمی با مرغ پخته شود. اگر رنگ انار روشن بود می‌توان مقدار رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.