رنگ رنگی

مسقطی شیر

مسقطی شیر

مسقطی شیر از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است و اصالت آن برای استان شیراز,شهر لار است. مسقطی شیر و زعفران با شیر و نشاسته درست می‌شود و عطر هل و گلاب آن بی‌نظیر است. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسقطی شیر با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

مسقطی-شیر

طرز تهیه مسقطی با شیر و زعفران خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 10 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم مسقطی شیر

  • نشانسته ذرت 1 پیمانه
  • شیر 5 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • کره نصف پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • مغز بادام و مغز پسته به میزان لازم
  • پودر هل نوک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مسقطی شیر

1

برای تهیه مسقطی شیر خوشمزه ابتدا در یک قابلمه مناسب شیر را به‌همراه نشاسته ذرت و شکر بریزید و تند تند هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.

2

مخلوط نشاسته و شیر را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به غلظت برسد.

اضافه کردن کره و هل

3

وقتی نشاسته و شیر به جوش آمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پودر هل را اضافه کنید, هم بزنید تا عطر هل آزاد شود.

ترکیب مغز بادام و گردو

4

مغز بادام و مغز گردو را به‌همراه گلاب به مسقطی شیر اضافه کنید، هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

ترکیب زعفران به مسقطی

5

مسقطی شیر را به 2 قسمت تقسیم کنید، سپس به نیمی از مسقطی زعفران دم کرده اضافه کنید، مخلوط کنید تا رنگ مسقطی تغییر کند.

ریختن مسقطی در قالب

6

کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب کنید و مایه مسقطی سفید را به صورت داغ درون ظرف بریزید، سپس مایه مسقطی زعفرانی را هم به صورت داغ روی مایه سفید بریزید تا به هم بچسبند.

7

روی مسقطی را با مغز بادام و گردو تزئین کنید، سپس چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مسقطی سفت شد آن‌را از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.