رنگ رنگی

سالاد ماکارونی به روش ترکیه‌ای

سالاد ماکارونی به روش ترکیه‌ای

سالاد ماکارونی ترکیه‌ای یکی از سالاد‌های خوشمزه می‌باشد که می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا در مجالس و مهمانی‌ها استفاده کنید. این سالاد پرطرفدار با رسپی‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای آموزش کامل طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه‌ای در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

سالاد-ماکارونی-به-روش-ترکیه-ای

طرز تهیه سالاد ماکارونی به روش ترکیه‌ای گیاهی و خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 310 کالری

مواد لازم

  • ماکارونی 500 گرم
  • هویج 2 عدد
  • ذرت 1 لیوان
  • خیارشور 6 عدد متوسط
  • ماست 2 لیوان
  • سس مایونز 5 قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
1

برای درست کردن سالاد ماکارونی ترکیه‌ای خوشمزه در ابتدا یک قابلمه آب روی حرارت زیاد بگذارید و اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد.

2

در‌ادامه هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید. خیارشور را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس خیارشور، هویج و ذرت را درون یک کاسه مناسب بریزید.

3

زمانی که آب جوش آمد، پاستا را با مقداری نمک درون قابلمه بریزید و اجازه دهید کاملا پخته و نرم شود. زمانی که پاستا کاملا نرم شد، آن‌را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پاستا را به کاسه حاوی خیارشور اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

4

سس مایونز را به‌همراه ماست و مقداری نمک درون یک کاسه جداگانه بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا سس یکدستی بدست آید. در ادامه سس را روی مواد سالاد بریزید و هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در نهایت سالاد ماکارونی را درون ظرف سرو بریزید و به دلخواه با خیارشور تزئین کنید.

نکته‌های سالاد ماکارونی به روش ترکیه‌ای

بهتر است سالاد ماکارونی را 1 تا 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی ترکیب شوند.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.