رنگ رنگی

شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی، یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که قدمت آن به دوران قاجار می‌رسد. همچنین شیرینی زنجبیلی در کشورهای اطراف هم از جایگاه مطلوبی برخودار است. شیرینی زنجبیلی با عطر و طعم گرم و دلنشین زنجبیل، در ایام عید نوروز و سایر مناسبت‌ها طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی شیرینی زنجبیلی شامل آرد، شکر، روغن، زنجبیل، تخم مرغ و بیکینگ پودر است که در هر خانه‌ای موجود است. تهیه شیرینی زنجبیلی نیاز به ابزار خاصی ندارد و می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. علاوه بر طعم دلنشین، شیرینی زنجبیلی خواص مفید زیادی نیز دارد. زنجبیل ، طبع گرمی دارد و برای گوارش مفید است. همچنین زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند به تسکین دردهای عضلانی و مفصلی کمک کند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

شیرینی-زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ترد و نرم خانگی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 210 کالری

مواد لازم شیرینی زنجبیلی

  • آرد قنادی 3 لیوان
  • پودر قند 2 لیوان
  • پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
  • روغن جامد 1 لیوان
  • بیکینگ پور 1 قاشق چای خوری سر پر
  • تخم خرفه به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه

1

برای تهیه شیرینی زنجبیلی ساده و خوشمزه ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.

ترکیب پودر قند و روغن

2

روغن جامد را به‌همراه پودر قند درون یک کاسه بریزید و با دور تند همزن حدود 7 تا 10 دقیقه مخلوط کنید تا بافت مواد پوک و رنگشان سفید شود.

اضافه کردن زنجبیل

3

پودر زنجبیل را به‌همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید تا فقط مواد یکدست شوند.

اضافه کردن آرد و ورز دادن خمیر

4

آرد را الک کنید و کم‌کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید, مواد را ابتدا با لیسک مخلوط کنید تا کمی بافت سفتی بگیرد. سپس با نوک انگشت مخلوط کنید تا بافت خمیر نرم و لطیف شود. لزوما همه آرد مصرف نمی‌شود بلکه آرد را تا وقتی اضافه کنید که خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد درون کاسه شکل بگیرد.

5

پس از اینکه خمیر جمع شد، آن‌را به خوبی با نوک انگشت ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

فرم دادن شیرینی زنجبیلی

6

به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن‌را به صورت گرد شکل دهید، سپس درون سینی فر قرار دهید و کمی تخم خرفه روی شیرینی بپاشید و کمی فشار دهید تا قطر شیرینی کم شود.

پخت شیرینی زنجبیلی در فر

7

وقتی همه شیرینی زنجبیلی‌ها را شکل دادید و درون سینی فر چیدید، سینی را درون فر قرار دهید تا شیرینی‌ها به مدت 15 دقیقه بپزند. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی‌ زنجبیلی‌ها کمی خنک شوند.

شیرینی زنجبیلی بافت بسیار نرم و تردی دارد اگر وقتی داغ است، به آن دست بزنید خیلی سریع پودر می‌شود. پس اجازه دهید اول حسابی خنک شود سپس به ظرف سرو منتقل کنید.
8

پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، سینی را از فر خارج کنید و شیرینی‌ زنجبیلی‌های خوشمزه و جذاب را درون ظرف سرو بچینید.

نکته‌های شیرینی زنجبیلی

برای طعم تندتر، می‌توانید مقدار زنجبیل را بیشتر کنید.
می‌توانید از شکر قهوه‌ای به جای شکر سفید استفاده کنید.
برای تنوع، می‌توانید از مغزهای مختلف مانند گردو، بادام و فندق در داخل شیرینی‌ها استفاده کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.