رنگ رنگی

پیتزا پپرونی بدون خمیر

پیتزا پپرونی بدون خمیر

پیتزا از آن فست‌فودهایی است که بسیاری از افراد با هر سنی به آن علاقه دارند. گاهی برای بسیاری از ما پیش آمده که هوس پیتزا کرده‌ایم و همه مواد آن را دردسترس نداریم. برای همین می‌خواهیم در سایت رنگ رنگی تهیه پیتزا خانگی را به شما آموزش دهیم که نیازی به خمیر پیتزا ندارد.

پیتزا-پپرونی-بدون-خمیر

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و به سبک رستوران

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 2 نفر
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم پیتزا پپرونی

  • پپرونی 200 گرم
  • سیب زمینی 2 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • پنیر پیتزا 150 گرم
  • قارچ 4 عدد
  • فلفل دلمه ای به اندازه دلخواه
  • سس کچاپ به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • کنجد به میزان لازم (اختیاری) برای تزئین

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و به سبک رستوران

1

برای تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر، سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را بشویید و به صورت خلالی یکدست و یک اندازه خرد کنید و با روغن کاملا داغ تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

2

در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه بریزید، سپس اجازه دهید روغن مایع کاملا داغ شود. در ادامه سیب‌زمینی را درون تابه بریزید و تفت دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا سرخ و طلایی شوند.

3

سپس درون سینی فر به صورت کنار هم بدون فاصله بچینید تا کف سینی را کاملا بپوشاند. سپس با گوشت کوب سیب‌زمینی را کمی بکوبید تا به هم بچسبند.

4

در این مرحله مقداری سس کچاپ روی سیب‌زمینی‌ها پخش کنید، سپس با قاشق آن را روی همه قسمت‌های سیب‌زمینی بمالید. در ادامه اگر تمایل دارید کمی کنجد روی سیب‌زمینی بریزید. حالا نیمی از پنیر پیتزا را روی سیب‌زمینی پخش کنید.

آماده سازی مواد پیتزا

5

قارچ را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. حالا فلفل دلمه‌ای را بشویید و دانه‌های درون آن را خارج کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.

6

حالا ورقه‌های قارچ را به‌همراه فلفل دلمه‌ای نگینی روی پنیر پیتزا پخش کنید تا همه قسمت را بپوشاند. پس از آن ورقه‌های پپرونی را روی پیتزا بچینید. در ادامه روی پپرونی‌ها را با پنیر پیتزا بپوشانید.

7

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و سپس اجازه دهید تا باقی مراحل را انجام می‌دهید فر کاملا گرم شود.

8

گوجه‌فرنگی را بشویید و پوست آن را جدا کنید و به صورت نگینی خرد کنید، سپس به‌همراه باقی فلفل دلمه‌ای به صورت پخش روی پنیر پیتزا بریزید. در ادامه برای طعمی بهتر مقداری پودر آویشن روی پیتزا بپاشید.

9

حالا پیتزا پپرونی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان گریل را روشن کنید، سینی فر را طبقه بالا قرار دهید و اجازه دهید پیتزا به مدت 5 دقیقه گریل شود تا پنیر روی پیتزا آن طلایی و خوشرنگ شود.

نکته‌های پیتزا پپرونی بدون خمیر

در صورت تمایل می توانید برروی سس پیتزا کمی پودر سیر بپاشید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.