رنگ رنگی

جوجه کباب تنوری

جوجه کباب تنوری

جوجه کباب تنوری از روش‌های پخت مرغ می‌باشد که می‌توانید داخل تابه و یا در فر و توستر کباب کنید و یا حتی می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را روی ذغال کباب کنید. جوجه کباب تنوری از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم‌های مختلف سرو می‌شود، در ادامه برای مشاهده آموزش جوجه کباب تنوری با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

جوجه-کباب-تنوری

طرز تهیه جوجه کباب تنوری مجلسی و خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم

  • سینه مرغ 2 عدد کامل
  • ماست چکیده 1 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • فلفل سبز 4 عدد
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • سیخ چوبی به تعداد کافی

طرز تهیه جوجه کباب تنوری مجلسی و خوشمزه

1

برای تهیه جوجه کباب تنوری خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت نگینی و یا درشت و به اصطلاح جوجه کبابی خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

آماده سازی سس برای مرینت جوجه

2

روغن زیتون را به‌همراه ماست چکیده, مقداری زعفران دم کرده و نمک، فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمز به جوجه‌ها اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

استراحت دادن جوجه

3

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

اگر تمایل دارید جوجه کباب تنوری شما نرم و لذیذتر باشد حتما گوشت مرغ را از شب قبل در مواد طعم دهنده بخوابانید.

به سیخ زدن جوجه کباب تنوری

4

گوجه‌فرنگی‌‌ها و فلفل سبز را به صورت مکعبی خرد کنید.

5

جوجه‌های طعم دار شده را از یخچال خارج کنید, سپس در هر سیخ چوبی دو تکه مرغ را بین یک قطعه فلفل سبز و یک قطعه گوجه فرنگی قرار دهید.

قرار دادن جوجه کباب در فر

6

سینی فر را چرب کنید و سیخ‌های جوجه را داخل سینی فر قرار دهید، سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 250 درجه سانتیگراد قرار دهید.

7

در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی جوجه کباب‌ تنوری و برشته شود.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.