رنگ رنگی

بریلو

بریلو

بریلو یک مایع براق ژله‌ای است که از آن برای تزئین انواع کیک، شیرینی، بیسکویت و دسر استفاده می شود. همچنین بریلو برای تازه ماندن میوه‌های روی کیک و شیرینی مثل موز که زود تیره می‌شود نیز بسیار کاربردی است. ژله بریلو طعم و رنگ‌های مختلف دارد که بسته به سلیقه خود می‌توانید از این محصول استفاده کنید. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل تهیه بریلو خانگی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

بریلو

طرز تهیه بریلو یا ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم بریلو

  • آب یک چهارم پیمانه
  • آب لیمو ترش یک چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
  • شکر یک سوم پیمانه
  • رنگ خوراکی ژله‌ای به میزان لازم (اختیاری)
  • اسانس خوراکی به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه بریلو یا ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت

1

برای تهیه بریلوی خانگی ابتدا در یک کاسه کوچک نشاسته ذرت را با یک هشتم پیمانه آب مخلوط کنید تا کاملا نشاسته در آب حل شود.

2

دریک قابلمه کوچک یک هشتم پیمانه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه شکر کاملا حل شد و به جوش آمد آب لیمو ترش و مخلوط نشاسته را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

3

ژله که به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس با رنگ ژله‌ای خوراکی آن را رنگ کنید.

نکته‌های بریلو

اگر بریلو را برای نوشتن روی خامه در نظر گرفته‌اید باید غلیظ تر بردارید ولی اگر برای کاور کردن روی کیک استفاده می‌شود بهتر است رقیق‌تر از ماست باشد.
اگر بریلو غلیظ بود می‌توانید با کمی آب آن را رقیق کنید.
بریلوی خانگی را می‌توانید به مدت 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هنگاه تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.