رنگ رنگی

سالاد هویج آسیایی

سالاد هویج و کنجدی شرقی یا سالاد هویج آسیایی به عنوان یک سالاد محبوب در کشور های شرق آسیا مانند، کره، ژاپن و چین همواره مورد توجه بوده و در کنار غذاهای مختلفی سرور می‌شود. سالاد هویج ترکب جذابی و رنگارنگ از رنگ های روشن تازه است که زیبایی زیادی به سفره شما می‌دهد. علاوه بر آن سالاد هویج یک انتخاب مناسب برای گیاه‌خواران و همچنین می‌تواند یک شام سبک و رژیمی باشد که درست کردنش فقط 15 دقیقه طول می‌کشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج شرقی در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه سالاد هویج شرق آسیا سریع و سالم

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 0 دقیقه
  • میزان کالری 155 کالری

مواد لازم سالاد هویج آسیایی

  • هویج 5 عدد
  • پیازچه 3 ساقه
  • گشنیز تازه 100 تا 150 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی قرمز 1 عدد متوسط
  • لیمو ترش 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • شکر یا عسل 2 قاشق چای خوری
  • روغن کنجد یا روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
  • کنجد 1 قاشق غذا خوری
  • سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
  • بادام هندی 2 قاشق غذا خوری (اختیاری) برای تزئین

سالاد هویج و کنجدی شرقی

1

برای تهیه سالاد هویج شرقی، ابتدا هویج را رشته کن یا رنده درشت رنده کنید و داخل کاسه بریزید.

گشنیز و پیازچه

2

گشنیز و پیازچه را به اندازه ای ریز کنید که در سالاد به چشم بی‌آیند و به کاسه اضافه کنید.

برش زدن فلفل دلمه‌ای

3

تخم های فلفل دلمه‌ای را برش بزنید و جدا کنید، سپس قسمت‌های گوشتی آن‌را به صورت خلالی نازک و بلند خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

آماده کردن سس سالاد هویج

4

سویا سس را به‌همراه شکر، روغن و پودر فلفل قرمز داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

ترکیب سیر و آب لیمو برای سس سالاد

5

سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد سس اضافه کنید. آب لیمو ترش را بگیرید، آن‌را صاف کنید و به کاسه سس بی‌افزایید، سپس مواد را به خوبی ترکیب کنید.

ترکیب کردن مواد سالاد

6

پس از اینکه مواد سس سالاد کاملا یکدست شدند، آن‌ها را داخل کاسه حاوی مواد سالاد بریزید و به آرامی و با حوصله مواد سالاد را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های مواد سالاد به سس آغشته شده و با هم یکدست شوند.

اضافه کردن کنجد و بادام زمینی

7

در پایان، کنجد و بادام هندی را کمی در تابه تفت دهید تا عطرشان خارج شود و روی سالاد بریزید.

نکته‌های سالاد هویج آسیایی

برای نگهداری طولانی مدت سالاد شرقی روی کاسه را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
برای سس سالاد هویج و کنجد، در صورتی که سویا سس نداشتید، مقداری آب جوشیده را با نمک ترکیب کنید و بجای سس سویا استفاده کنید.
برای زیبایی بیشتر سالاد هویج و کنجدی شرقی بهتر است با رشته کن هویج ها را به رشته‌های بلند رشته کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.