رنگ رنگی

سالاد هویج آسیایی

طرز تهیه سالاد هویج شرق آسیا سریع و سالم

سالاد هویج و کنجدی شرقی یا سالاد هویج آسیایی به عنوان یک سالاد محبوب در کشور های شرق آسیا مانند، کره، ژاپن و چین همواره مورد توجه بوده و در کنار غذاهای مختلفی سرور می‌شود. سالاد هویج ترکب جذابی و رنگارنگ از رنگ های روشن تازه است که زیبایی زیادی به سفره شما می‌دهد. علاوه بر آن سالاد هویج یک انتخاب مناسب برای گیاه‌خواران و همچنین می‌تواند یک شام سبک و رژیمی باشد که درست کردنش فقط 15 دقیقه طول می‌کشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج شرقی در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

سالاد-هویج-آسیایی

سالاد هویج آسیایی

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 0 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر
  • میزان کالری 155 کالری

مواد لازم سالاد هویج آسیایی

موادمقدار
هویج5 عدد
پیازچه3 ساقه
گشنیز تازه100 تا 150 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی قرمز متوسط1 عدد
لیمو ترش1 عدد
سیر1 حبه
شکر یا عسل2 قاشق چای خوری
روغن کنجد یا روغن زیتون4 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
کنجد1 قاشق غذا خوری
سس سویا2 قاشق سوپ خوری
بادام هندی (اختیاری) برای تزئین2 قاشق غذا خوری

1 سالاد هویج و کنجدی شرقی

برای تهیه سالاد هویج شرقی، ابتدا هویج را رشته کن یا رنده درشت رنده کنید و داخل کاسه بریزید.

2 گشنیز و پیازچه

گشنیز و پیازچه را به اندازه ای ریز کنید که در سالاد به چشم بی‌آیند و به کاسه اضافه کنید.

3 برش زدن فلفل دلمه‌ای

تخم های فلفل دلمه‌ای را برش بزنید و جدا کنید، سپس قسمت‌های گوشتی آن‌را به صورت خلالی نازک و بلند خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

4 آماده کردن سس سالاد هویج

سویا سس را به‌همراه شکر، روغن و پودر فلفل قرمز داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

5 ترکیب سیر و آب لیمو برای سس سالاد

سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد سس اضافه کنید. آب لیمو ترش را بگیرید، آن‌را صاف کنید و به کاسه سس بی‌افزایید، سپس مواد را به خوبی ترکیب کنید.

6 ترکیب کردن مواد سالاد

پس از اینکه مواد سس سالاد کاملا یکدست شدند، آن‌ها را داخل کاسه حاوی مواد سالاد بریزید و به آرامی و با حوصله مواد سالاد را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های مواد سالاد به سس آغشته شده و با هم یکدست شوند.

7 اضافه کردن کنجد و بادام زمینی

در پایان، کنجد و بادام هندی را کمی در تابه تفت دهید تا عطرشان خارج شود و روی سالاد بریزید.

نکته‌های سالاد هویج آسیایی

برای نگهداری طولانی مدت سالاد شرقی روی کاسه را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
برای سس سالاد هویج و کنجد، در صورتی که سویا سس نداشتید، مقداری آب جوشیده را با نمک ترکیب کنید و بجای سس سویا استفاده کنید.
برای زیبایی بیشتر سالاد هویج و کنجدی شرقی بهتر است با رشته کن هویج ها را به رشته‌های بلند رشته کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری244.28 kcal-
🥩 پروتئین2.15 g%4
🌾 کربوهیدرات12.42 g%4
🍬 قند7.19 g%14
🥑 چربی21.57 g%31
🧈 چربی اشباع2.98 g%15
🥦 فیبر3.16 g%13
🧂 سدیم324.94 mg%14
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍