
طرز تهیه سالاد هویج شرق آسیا سریع و سالم
سالاد هویج و کنجدی شرقی یا سالاد هویج آسیایی به عنوان یک سالاد محبوب در کشور های شرق آسیا مانند، کره، ژاپن و چین همواره مورد توجه بوده و در کنار غذاهای مختلفی سرور میشود. سالاد هویج ترکب جذابی و رنگارنگ از رنگ های روشن تازه است که زیبایی زیادی به سفره شما میدهد. علاوه بر آن سالاد هویج یک انتخاب مناسب برای گیاهخواران و همچنین میتواند یک شام سبک و رژیمی باشد که درست کردنش فقط 15 دقیقه طول میکشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج شرقی در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

سالاد هویج آسیایی
تهیه شده توسط آلما- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 0 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
- میزان کالری 155 کالری
مواد لازم سالاد هویج آسیایی
مواد | مقدار | |
---|---|---|
هویج | 5 عدد | |
پیازچه | 3 ساقه | |
گشنیز تازه | 100 تا 150 گرم | |
فلفل دلمهای رنگی قرمز متوسط | 1 عدد | |
لیمو ترش | 1 عدد | |
سیر | 1 حبه | |
شکر یا عسل | 2 قاشق چای خوری | |
روغن کنجد یا روغن زیتون | 4 قاشق سوپ خوری | |
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری | |
کنجد | 1 قاشق غذا خوری | |
سس سویا | 2 قاشق سوپ خوری | |
بادام هندی (اختیاری) برای تزئین | 2 قاشق غذا خوری |
1 سالاد هویج و کنجدی شرقی
برای تهیه سالاد هویج شرقی، ابتدا هویج را رشته کن یا رنده درشت رنده کنید و داخل کاسه بریزید.
2 گشنیز و پیازچه
گشنیز و پیازچه را به اندازه ای ریز کنید که در سالاد به چشم بیآیند و به کاسه اضافه کنید.
3 برش زدن فلفل دلمهای
تخم های فلفل دلمهای را برش بزنید و جدا کنید، سپس قسمتهای گوشتی آنرا به صورت خلالی نازک و بلند خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
4 آماده کردن سس سالاد هویج
سویا سس را بههمراه شکر، روغن و پودر فلفل قرمز داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
5 ترکیب سیر و آب لیمو برای سس سالاد
سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد سس اضافه کنید. آب لیمو ترش را بگیرید، آنرا صاف کنید و به کاسه سس بیافزایید، سپس مواد را به خوبی ترکیب کنید.
6 ترکیب کردن مواد سالاد
پس از اینکه مواد سس سالاد کاملا یکدست شدند، آنها را داخل کاسه حاوی مواد سالاد بریزید و به آرامی و با حوصله مواد سالاد را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای مواد سالاد به سس آغشته شده و با هم یکدست شوند.
7 اضافه کردن کنجد و بادام زمینی
در پایان، کنجد و بادام هندی را کمی در تابه تفت دهید تا عطرشان خارج شود و روی سالاد بریزید.
نکتههای سالاد هویج آسیایی
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 244.28 kcal | - |
🥩 پروتئین | 2.15 g | %4 |
🌾 کربوهیدرات | 12.42 g | %4 |
← 🍬 قند | 7.19 g | %14 |
🥑 چربی | 21.57 g | %31 |
← 🧈 چربی اشباع | 2.98 g | %15 |
🥦 فیبر | 3.16 g | %13 |
🧂 سدیم | 324.94 mg | %14 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |