سالاد هویج آسیایی
سالاد هویج و کنجدی شرقی یا سالاد هویج آسیایی به عنوان یک سالاد محبوب در کشور های شرق آسیا مانند، کره، ژاپن و چین همواره مورد توجه بوده و در کنار غذاهای مختلفی سرور میشود. سالاد هویج ترکب جذابی و رنگارنگ از رنگ های روشن تازه است که زیبایی زیادی به سفره شما میدهد. علاوه بر آن سالاد هویج یک انتخاب مناسب برای گیاهخواران و همچنین میتواند یک شام سبک و رژیمی باشد که درست کردنش فقط 15 دقیقه طول میکشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج شرقی در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سالاد هویج شرق آسیا سریع و سالم
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 6 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 0 دقیقه
- میزان کالری 155 کالری
مواد لازم سالاد هویج آسیایی
- هویج 5 عدد
- پیازچه 3 ساقه
- گشنیز تازه 100 تا 150 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی قرمز 1 عدد متوسط
- لیمو ترش 1 عدد
- سیر 1 حبه
- شکر یا عسل 2 قاشق چای خوری
- روغن کنجد یا روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- کنجد 1 قاشق غذا خوری
- سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
- بادام هندی 2 قاشق غذا خوری (اختیاری) برای تزئین
سالاد هویج و کنجدی شرقی
برای تهیه سالاد هویج شرقی، ابتدا هویج را رشته کن یا رنده درشت رنده کنید و داخل کاسه بریزید.
گشنیز و پیازچه
گشنیز و پیازچه را به اندازه ای ریز کنید که در سالاد به چشم بیآیند و به کاسه اضافه کنید.
برش زدن فلفل دلمهای
تخم های فلفل دلمهای را برش بزنید و جدا کنید، سپس قسمتهای گوشتی آنرا به صورت خلالی نازک و بلند خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
آماده کردن سس سالاد هویج
سویا سس را بههمراه شکر، روغن و پودر فلفل قرمز داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
ترکیب سیر و آب لیمو برای سس سالاد
سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد سس اضافه کنید. آب لیمو ترش را بگیرید، آنرا صاف کنید و به کاسه سس بیافزایید، سپس مواد را به خوبی ترکیب کنید.
ترکیب کردن مواد سالاد
پس از اینکه مواد سس سالاد کاملا یکدست شدند، آنها را داخل کاسه حاوی مواد سالاد بریزید و به آرامی و با حوصله مواد سالاد را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای مواد سالاد به سس آغشته شده و با هم یکدست شوند.
اضافه کردن کنجد و بادام زمینی
در پایان، کنجد و بادام هندی را کمی در تابه تفت دهید تا عطرشان خارج شود و روی سالاد بریزید.