رنگ رنگی

کرپ فرانسوی

کرپ فرانسوی در واقع نوعی نان نازک و لطیف است که با آرد، تخم مرغ، شیر, شکر و کره تهیه می‌شود. به زبان لاتین کرپ به معنای پیچاندن یا رول کردن است که در فرانسه بسیار مورد علاقه مردم هست.

شباهت‌ها و تفاوت‌های کرپ فرانسوی و پنکیک

هر دو کرپ و پنکیک غذاهای خوشمزه‌ای هستند که می‌توانند برای صبحانه، دسر یا میان وعده سرو شوند. با اینکه مواد اولیه مشابهی دارند و هر دو در تابه پخته می‌شوند، اما تفاوت‌های کلیدی بین آنها وجود دارد, که در ادامه بررسی می‎‌کنیم.

مواد اولیه:

_ آرد: هر دوی کرپ فرانسوی و پنکیک از آرد گندم تهیه می‌شوند، ولی در تهیه کرپ معمولاً از آرد سفید با پروتئین کم استفاده می‌شود که منجر به بافت نازک‌تر و لطیف‌تر می‌شود. پنکیک می‌تواند از آرد سفید یا آرد گندم کامل با پروتئین بیشتر تهیه شود که به آنها ضخامت و قوام بیشتری می‌دهد.

_ تخم مرغ: کرپ و پنکیک, هر دو از تخم مرغ استفاده می‌کنند، اما کرپ به نسبت پنکیک تخم مرغ بیشتری دارد که به نازک‌تر شدن آن کمک می‌کند.

_ شیر: هم کرپ و هم پنکیک از شیر یا آب به عنوان مایع استفاده می‌کنند.

_ چربی: در کرپ از کره یا روغن استفاده می‌شود، در حالی که در پنکیک از کره، روغن یا هر دو استفاده می‌شود.

_ عامل پف کننده: پنکیک معمولاً از بکینگ پودر یا جوش شیرین برای ایجاد پف و ضخامت استفاده می‌کند، در حالی که کرپ فاقد این مواد است و نازک و مسطح باقی می‌ماند.

بافت:

کرپ فرانسوی صبحانه با ضخامت بسیار کم، ظاهری ظریف و لطیف دارد که آن را از پنکیک که ضخیم‌تر و پفکی‌تر است متمایز می‌کند. این نازکی به نان کرپ فرانسوی انعطاف‌پذیری فوق‌العاده‌ای می‌دهد و آن را برای پیچیدن و پر کردن با مواد مختلف مناسب می‌کند.

طعم:

به طور کل کرپ ساده, طعم خنثی‌ای دارد که آن را برای پذیرایی از طیف وسیعی از مواد افزودنی شیرین و شور مناسب می‌کند. اما در مواد اولیه کرپ فرانسوی شکر وجود دارد. با در نظر گرفتن وجود شکر هر دوی کرپ فرانسوی و پنکیک طعم شیرین و یکسانی دارند.

تنوع بی‌نهایت کرپ فرانسوی

کرپ فرانسوی معمولاً به عنوان صبحانه یا دسر سرو می‌شود. کرپ فرانسوی به دلیل وجود شکر و وانیل، طعم شیرینی دارد که آن را برای سرو از طیف وسیعی از مواد افزودنی شیرین دیگر مناسب می‌کند.

این نان جذاب را می‌توان با طیف وسیعی از مواد شیرین پر کرد، از جمله میوه، نوتلا. همچنین می‌توان کیک کرپ فرانسوی را با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه کرد.

با کمی خلاقیت، می‌توانید کرپ‌های منحصر به فرد و خوشمزه‌ای با طعم‌های مورد علاقه خود تهیه کنید. با این دستور پخت کرپ فرانسوی ساده می‌توانید به راحتی انواع کرپ‌ها را تهیه کنید ازجمله کرپ شکلاتی و کرپ پنیری.

روش‌های پیشنهادی برای سرو کرپ فرانسوی خوشمزه:

_ نوتلا و موز: این ترکیب کلاسیک همیشه مورد علاقه همه است. نوتلا و موز را به طور مساوی روی کرپ پخش کنید و سپس آن را بپیچید یا تا کنید.

_ شربت افرا و توت فرنگی: این ترکیب شیرین و ترش طعمی دلچسب و بهاری به کرپ فرانسوی شما می‌دهد. شربت افرا را روی کرپ بریزید و سپس توت فرنگی تازه را روی آن بچینید.

_ خامه و میوه: این ترکیب ساده و ظریف طعمی لطیف و دلنشین به کرپ فرانسوی شما می‌دهد. خامه را روی کرپ بمالید و سپس میوه‌های دلخواه خود مانند برش‌های توت فرنگی، تمشک، بلوبری یا هلو را روی آن بچینید.

_ پنیر خامه‌ای و سبزیجات: این ترکیب خوشمزه و سالم طعمی منحصر به فرد به کرپ فرانسوی شما می‌دهد. پنیر خامه‌ای را روی کرپ بمالید و سپس سبزیجات دلخواه خود مانند اسفناج، گوجه فرنگی، خیار یا آووکادو را روی آن بچینید.

اگر از طعم شور و شیرین لذت می‌برید این ترکیب را روی کرپ فرانسوی امتحان کنید. در غیر این صورت از کرپ ساده برای افزودن این ترکیب استفاده کنید.

بهترین طرز تهیه کرپ ساده و خانگی

کرپ نوعی نان نازک و لطیف است که با آرد، تخم مرغ، شیر و کره تهیه می‌شود. نازکی کرپ باعث انعطاف‌پذیر شدن آن می‌شود و کرپ را برای سرو با مواد مختلف مناسب می‌کند.

برای آموزش مرحله به مرحله و کامل طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه کرپ فرانسوی خوشمزه صبحانه به روش اصیل فرانسوی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • میزان کالری 216 کالری

مواد لازم کرپ

  • آرد 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • آب 1 لیوان
  • کره ذوب شده 2 قاشق غذا خوری
  • شکر به میزان لازم
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

دستور تهیه کرپ فرانسوی

1

برای تهیه کرپ فرانسوی خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و شیر

2

در کاسه دیگری، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

اضافه کردن کره

3

کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

4

مایه خمیر کرپ را به مدت 30 دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.

سرخ کردن کرپ‌

5

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید. با مقدار کمی روغن کف تابه را چرب کنید، سپس با ملاقه از مایه کرپ داخل تابه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

6

کرپ‌ را حدود 1 تا 2 دقیقه بپزید تا لبه‌های آن‌ قهوه‌ای, طلایی شوند. سپس کرپ را با استفاده از یک کفگیر برگردانید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

7

همه مواد را به همین روش سرخ کنید. بعد از اینکه هر کرپ را در دو طرف سرخ کردید، آن را روی یک سینی قرار دهید و به طور مستقیم با کره ذوب شده برس بکشید تا سطح آن براق و طلایی شود.

برس زدن کره ذوب شده به سطح کرپ فرانسوی، طعم و بافت آن را بهبود می‌بخشد و ظاهری جذاب به نان کرپ فرانسوی می‌دهد.

سرو کردن کرپ فرانسوی

8

کرپ فرانسوی را در ظرف سرو قرار دهید, چند قاشق از مواد پرکننده مورد نظر خود را در مرکز کرپ قرار دهید. سپس هر دو طرف کرپ را روی مواد تا کنید.

نکته‌های کرپ فرانسوی

می‌توانید از انواع مختلف میوه، سس، شربت یا خامه برای سرو کرپ فرانسوی استفاده کنید.
اگر در منزل شیر ندارید به راحتی می‌توانید کرپ فرانسوی بدون شیر درست کنید. جایگزین‌های مختلفی برای شیر در تهیه کرپ فرانسوی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید, مانند آب میوه, چای گیاهی, شیر گیاهی.
توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید کرپ شما شیرین باشد می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر یا مواد شیرین کننده دیگر مانند عسل، شیره انگور و... هم اضافه کنید.
اگر دوست دارید طعم قوی‌تر وانیلی داشته باشید، می‌توانید از 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده کنید.
برای یک صبحانه کامل، می‌توانید کرپ فرانسوی را با ماست یونانی، میوه تازه و گرانولا سرو کنید.
کرپ فرانسوی را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد، آنها را در فر یا مایکروفر قرار دهید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.