رنگ رنگی

خوراک سنگدان مرغ

خوراک سنگدان مرغ از غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که پروتئین زیادی دارد. این خوراک خیلی ساده و سریع آماده می‌شود و برای زمان‌هایی که می‌خواهید یک شام فوری درست کنید بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش خوراک سنگدان مرغ در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ با طعم فوق‌العاده

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 60 دقیقه
  • میزان کالری 180 کالری

مواد لازم برای خوراک سنگدارن مرغ

  • سنگدان مرغ 500 گرم
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • قارچ 250 گرم
  • سیر 1 تا 2 حبه
  • سیب زمینی 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
1

برای تهیه خوراک سنگدان مرغ ابتدا سنگدان‌ها را به خوبی شسته، سپس قسمت‌های سفید، رگ‌ها و قسمت‌های اضافی‌شان را جدا کنید و آن‌ها را به‌همراه 3 لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.

2

یک پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و به‌همراه یک قاشق چای‌خوری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بهم بزنید.

3

در این مرحله کف‌های سفید رنگ روی سطح آب را جمع کنید و دور بریزید. این کار باعث می‌شود که سنگدان پس از پخت طعم و بوی بدی نداشته باشد. پس از این که کف‌ها را گرفتید، درب قابلمه را بگذارید، حرارت زیر قابلمه را کمتر کنید و اجازه دهید سنگدان‌ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم ببپزند.

4

در 5 دقیقه آخر پخت سنگدان‌ها کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه سنگدان‌ها پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

5

در این مرحله یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای بشود.

6

حالا سیرها را به صورت ریز خورد کنید و به همراه پیاز تفت دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز و سیر اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا عطر ادویه‌ها خارج شود.

7

در ادامه سنگدان‌ها را به تابه اضافه کنید و به‌همراه پیاز کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. پس از آن قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه بی‌افزایید، به خوبی تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

8

حالا مواد را در یک سمت تابه جمع کنید، رب گوجه‌فرنگی را در سمت دیگر بریزید و به خوبی تفت دهید تا عطر و طعم خامی آن گرفته شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کنید و به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا آب درون تابه کشیده شود و خوراک به روغن بیفتد.

9

در این مرحله سیب‌زمینی‌ها را به صورت حبه‌ای خرد کنید و در روغن به صورت جداگانه سرخ کنید. در پایان پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، آن‌را درون ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به‌همراه سیب‌زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

نکته‌های خوراک سنگدان مرغ

اگر تمایل دارید که خوراک سنگدان مرغ طعم تندی داشته باشد می‌تواید به مواد آن سس تند و یا فلفل قرمز اضافه کنید.
اضافه کردن فلفل دلمه رنگی می‌تواند طعم و رنگ و روی بهتری به این غذا بدهد.
خوراک سنگدان مرغ را می‌توانید به صورت ساندویچ با نان‌باگد، گوجه، خیارشور، جعفری و... میل نمایید و یا در صورت تمایل به همراه برنج میل نمایید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.