رنگ رنگی

خوراک سنگدان مرغ

خوراک سنگدان مرغ

خوراک سنگدان مرغ از غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که پروتئین زیادی دارد. این خوراک خیلی ساده و سریع آماده می‌شود و برای زمان‌هایی که می‌خواهید یک شام فوری درست کنید بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش خوراک سنگدان مرغ در ادامه با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

خوراک-سنگدان-مرغ

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ با طعم فوق‌العاده

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 60 دقیقه
  • میزان کالری 180 کالری

مواد لازم برای خوراک سنگدارن مرغ

  • سنگدان مرغ 500 گرم
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • قارچ 250 گرم
  • سیر 1 تا 2 حبه
  • سیب زمینی 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
1

برای تهیه خوراک سنگدان مرغ ابتدا سنگدان‌ها را به خوبی شسته، سپس قسمت‌های سفید، رگ‌ها و قسمت‌های اضافی‌شان را جدا کنید و آن‌ها را به‌همراه 3 لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.

2

یک پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و به‌همراه یک قاشق چای‌خوری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بهم بزنید.

3

در این مرحله کف‌های سفید رنگ روی سطح آب را جمع کنید و دور بریزید. این کار باعث می‌شود که سنگدان پس از پخت طعم و بوی بدی نداشته باشد. پس از این که کف‌ها را گرفتید، درب قابلمه را بگذارید، حرارت زیر قابلمه را کمتر کنید و اجازه دهید سنگدان‌ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم ببپزند.

4

در 5 دقیقه آخر پخت سنگدان‌ها کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه سنگدان‌ها پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

5

در این مرحله یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای بشود.

6

حالا سیرها را به صورت ریز خورد کنید و به همراه پیاز تفت دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز و سیر اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا عطر ادویه‌ها خارج شود.

7

در ادامه سنگدان‌ها را به تابه اضافه کنید و به‌همراه پیاز کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. پس از آن قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه بی‌افزایید، به خوبی تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

8

حالا مواد را در یک سمت تابه جمع کنید، رب گوجه‌فرنگی را در سمت دیگر بریزید و به خوبی تفت دهید تا عطر و طعم خامی آن گرفته شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کنید و به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا آب درون تابه کشیده شود و خوراک به روغن بیفتد.

9

در این مرحله سیب‌زمینی‌ها را به صورت حبه‌ای خرد کنید و در روغن به صورت جداگانه سرخ کنید. در پایان پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، آن‌را درون ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به‌همراه سیب‌زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

نکته‌های خوراک سنگدان مرغ

اگر تمایل دارید که خوراک سنگدان مرغ طعم تندی داشته باشد می‌تواید به مواد آن سس تند و یا فلفل قرمز اضافه کنید.
اضافه کردن فلفل دلمه رنگی می‌تواند طعم و رنگ و روی بهتری به این غذا بدهد.
خوراک سنگدان مرغ را می‌توانید به صورت ساندویچ با نان‌باگد، گوجه، خیارشور، جعفری و... میل نمایید و یا در صورت تمایل به همراه برنج میل نمایید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.