رنگ رنگی

قلیه تخم مرغ

قلیه تخم‌مرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات عطری تهیه می‌شود و طعم خاص و بی نظیری دارد.در ادامه برای مشاهده آموزش قلیه تخم‌مرغ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم

  • تخم مرغ 2 تا 3 عدد متوسط
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • سیر 2 حبه
  • شوید تازه و گشنیز تازه 100 گرم
  • تمرهندی 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • گرد لیمو 1 قاشق چای خوری
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • ادویه کاری به میزان لازم
  • نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی

1

برای تهیه قلیه تخم‌مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس به‌همراه کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2

شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید, تفت دهید تا سبزی‌ها کامل سرخ شوند.

3

سیر را رنده کنید و به همراه فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک به سبزی اضافه کنید. سیر را فقط در حدی تفت دهید که عطر آن بلند شود.

4

۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی‌ها از هم باز شوند.

اضافه کردن تمرهندی

5

پس از اینکه سبزیجات کمی پختند، تمرهندی را با 2 لیوان آب حل کنید و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه کنید.

6

آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کنید، سپس به قلیه اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن تخم‌مرغ

7

وقتی قلیه لعاب دار شد تخم‌مرغ‌ها را یک به یک به قلیه اضافه کنید و هم نزنید که بافت تخم‌مرغ باز نشود.صبر کنید تخم‌مرغ درون قلیه بسته شود و به طور کامل بپزد.

نکته‌های قلیه تخم مرغ

طعم اصلی این غذا باید تند و ترش باشد می‌توانید بسته به ذائقه خود میزان فلفل و تمرهندی را کم و یا زیاد کنید.
جنوبی‌ها قلیه تخم‌مرغ را معمولا به همراه نان خشک خرد شده و سبزی خوردن سرو می‌کنند.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.