طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
قلیه تخممرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات عطری تهیه میشود و طعم خاص و بی نظیری دارد.در ادامه برای مشاهده آموزش قلیه تخممرغ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
قلیه تخم مرغ
تهیه شده توسط رها- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم
مواد | مقدار | |
---|---|---|
تخم مرغ متوسط | 2 تا 3 عدد | |
پیاز بزرگ | 1 عدد | |
سیر | 2 حبه | |
شوید تازه و گشنیز تازه | 100 گرم | |
تمرهندی | 1 تا 2 قاشق غذا خوری | |
گرد لیمو | 1 قاشق چای خوری | |
آرد سفید | 1 قاشق غذا خوری | |
روغن | به میزان لازم | |
ادویه کاری | به میزان لازم | |
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه | به میزان لازم |
1 طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی
برای تهیه قلیه تخممرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس بههمراه کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید, تفت دهید تا سبزیها کامل سرخ شوند.
سیر را رنده کنید و به همراه فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک به سبزی اضافه کنید. سیر را فقط در حدی تفت دهید که عطر آن بلند شود.
۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سبزیها از هم باز شوند.
5 اضافه کردن تمرهندی
پس از اینکه سبزیجات کمی پختند، تمرهندی را با 2 لیوان آب حل کنید و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه کنید.
آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کنید، سپس به قلیه اضافه کنید و هم بزنید.
7 اضافه کردن تخممرغ
وقتی قلیه لعاب دار شد تخممرغها را یک به یک به قلیه اضافه کنید و هم نزنید که بافت تخممرغ باز نشود.صبر کنید تخممرغ درون قلیه بسته شود و به طور کامل بپزد.
نکتههای قلیه تخم مرغ
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 100.52 kcal | - |
🥩 پروتئین | 6.02 g | %12 |
🌾 کربوهیدرات | 13.20 g | %4 |
← 🍬 قند | 4.44 g | %9 |
🥑 چربی | 3.13 g | %4 |
← 🧈 چربی اشباع | 0.90 g | %4 |
🥦 فیبر | 2.37 g | %9 |
🧂 سدیم | 69.22 mg | %3 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |