رنگ رنگی

قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی

قلیه تخم‌مرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات عطری تهیه می‌شود و طعم خاص و بی نظیری دارد.در ادامه برای مشاهده آموزش قلیه تخم‌مرغ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

قلیه-تخم-مرغ

قلیه تخم مرغ

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم

موادمقدار
تخم مرغ متوسط2 تا 3 عدد
پیاز بزرگ1 عدد
سیر2 حبه
شوید تازه و گشنیز تازه100 گرم
تمرهندی1 تا 2 قاشق غذا خوری
گرد لیمو1 قاشق چای خوری
آرد سفید1 قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
ادویه کاریبه میزان لازم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبهبه میزان لازم

1 طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی

برای تهیه قلیه تخم‌مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس به‌همراه کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2

شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید, تفت دهید تا سبزی‌ها کامل سرخ شوند.

3

سیر را رنده کنید و به همراه فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک به سبزی اضافه کنید. سیر را فقط در حدی تفت دهید که عطر آن بلند شود.

4

۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی‌ها از هم باز شوند.

5 اضافه کردن تمرهندی

پس از اینکه سبزیجات کمی پختند، تمرهندی را با 2 لیوان آب حل کنید و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه کنید.

6

آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کنید، سپس به قلیه اضافه کنید و هم بزنید.

7 اضافه کردن تخم‌مرغ

وقتی قلیه لعاب دار شد تخم‌مرغ‌ها را یک به یک به قلیه اضافه کنید و هم نزنید که بافت تخم‌مرغ باز نشود.صبر کنید تخم‌مرغ درون قلیه بسته شود و به طور کامل بپزد.

نکته‌های قلیه تخم مرغ

طعم اصلی این غذا باید تند و ترش باشد می‌توانید بسته به ذائقه خود میزان فلفل و تمرهندی را کم و یا زیاد کنید.
جنوبی‌ها قلیه تخم‌مرغ را معمولا به همراه نان خشک خرد شده و سبزی خوردن سرو می‌کنند.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری100.52 kcal-
🥩 پروتئین6.02 g%12
🌾 کربوهیدرات13.20 g%4
🍬 قند4.44 g%9
🥑 چربی3.13 g%4
🧈 چربی اشباع0.90 g%4
🥦 فیبر2.37 g%9
🧂 سدیم69.22 mg%3
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍