قلیه تخم مرغ
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
قلیه تخممرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات عطری تهیه میشود و طعم خاص و بی نظیری دارد.در ادامه برای مشاهده آموزش قلیه تخممرغ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم
- تخم مرغ 2 تا 3 عدد متوسط
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه
- شوید تازه و گشنیز تازه 100 گرم
- تمرهندی 1 تا 2 قاشق غذا خوری
- گرد لیمو 1 قاشق چای خوری
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- ادویه کاری به میزان لازم
- نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه و سنتی جنوبی
برای تهیه قلیه تخممرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس بههمراه کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید, تفت دهید تا سبزیها کامل سرخ شوند.
سیر را رنده کنید و به همراه فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک به سبزی اضافه کنید. سیر را فقط در حدی تفت دهید که عطر آن بلند شود.
۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سبزیها از هم باز شوند.
اضافه کردن تمرهندی
پس از اینکه سبزیجات کمی پختند، تمرهندی را با 2 لیوان آب حل کنید و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه کنید.
آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کنید، سپس به قلیه اضافه کنید و هم بزنید.
اضافه کردن تخممرغ
وقتی قلیه لعاب دار شد تخممرغها را یک به یک به قلیه اضافه کنید و هم نزنید که بافت تخممرغ باز نشود.صبر کنید تخممرغ درون قلیه بسته شود و به طور کامل بپزد.