سالاد لبو
- نوشته آلما
- به روز شده در
- در پیشغذا بینالمللی
سالاد لبو از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. سالاد لبو را میتوان به عنوان پیشغذا در مهمانیها و یا عصرانه در تولدها سرو نمود. وجود لبو در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با پیاز و سیر و سبزیجات ایجاد میکند، سرشار از آنتی اکسیدان است و برای افزایش ایمنی بدن توصیه میشود. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و مقوی
تهیه شده توسط آلما- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 200 کالری
مواد لازم سالاد لبو
- لبو پخته شده 300 تا 400 گرم
- پیاز قرمز 1 عدد کوچک
- سیر رنده شده 2 حبه
- جعفری تازه 2 قاشق غذا خوری
- شوید تازه 2 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
- ماست نصف لیوان
- سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
- آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
- عسل نصف قاشق چای خوری
- نعنا تازه خرد شده 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و خوش رنگ
برای تهیه سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز ابتدا لبوها را بشوئید و با کمی آب درون یک قابلمه بریزید تا بپزند. وقتی که لبوها پخته شد، از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شوند.
لبوهای پخته را به صورت نگینی خرد کنید و در کاسه بریزید.
پیاز نگینی خرد شده, سیر رنده شده, جعفری و شوید تازه ریز ساطوری شده را درون کاسه لبوها بریزید.
تهیه سس سالاد لبو
درون یک کاسه کوچک ماست, سس مایونز, روغن زیتون, آب لیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید.
نعنای تازه را ساطوری کنید و با عسل, نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
سس را میتوانید به دلخواه یا با کل سالاد مخلوط کنید و سرو کنید و یا در ظرفی دیگر کنار سالاد سرو کنید.