رنگ رنگی

سالاد لبو

سالاد لبو

سالاد لبو از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. سالاد لبو را می‌توان به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و یا عصرانه در تولد‌ها سرو نمود. وجود لبو در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با پیاز و سیر و سبزیجات ایجاد می‌کند، سرشار از آنتی اکسیدان است و برای افزایش ایمنی بدن توصیه می‌شود. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

سالاد-لبو

طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و مقوی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم سالاد لبو

  • لبو پخته شده 300 تا 400 گرم
  • پیاز قرمز 1 عدد کوچک
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • جعفری تازه 2 قاشق غذا خوری
  • شوید تازه 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس

  • ماست نصف لیوان
  • سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • عسل نصف قاشق چای خوری
  • نعنا تازه خرد شده 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و خوش رنگ

1

برای تهیه سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز ابتدا لبو‌ها را بشوئید و با کمی آب درون یک قابلمه بریزید تا بپزند. وقتی که لبو‌ها پخته شد، از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شوند.

2

لبوهای پخته را به صورت نگینی خرد کنید و در کاسه بریزید.

3

پیاز نگینی خرد شده, سیر رنده شده, جعفری و شوید تازه ریز ساطوری شده را درون کاسه لبوها بریزید.

تهیه سس سالاد لبو

4

درون یک کاسه کوچک ماست, سس مایونز, روغن زیتون, آب لیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید.

5

نعنای تازه را ساطوری کنید و با عسل, نمک و فلفل به سس اضافه کنید.

در صورتی که نعنای تازه ندارید می‌توانید برای سس سالاد لبو از نعنای خشک استفاده کنید.
6

سس را می‌توانید به دلخواه یا با کل سالاد مخلوط کنید و سرو کنید و یا در ظرفی دیگر کنار سالاد سرو کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.