رنگ رنگی

سالاد لبو

طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و مقوی

سالاد لبو از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. سالاد لبو را می‌توان به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و یا عصرانه در تولد‌ها سرو نمود. وجود لبو در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با پیاز و سیر و سبزیجات ایجاد می‌کند، سرشار از آنتی اکسیدان است و برای افزایش ایمنی بدن توصیه می‌شود. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

سالاد-لبو

سالاد لبو

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 200 کالری

مواد لازم سالاد لبو

موادمقدار
لبو پخته شده300 تا 400 گرم
پیاز قرمز کوچک1 عدد
سیر رنده شده2 حبه
جعفری تازه2 قاشق غذا خوری
شوید تازه2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس

موادمقدار
ماستنصف لیوان
سس مایونز2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش2 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک1 تا 2 قاشق غذا خوری
عسلنصف قاشق چای خوری
نعنا تازه خرد شده1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

1 طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و خوش رنگ

برای تهیه سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز ابتدا لبو‌ها را بشوئید و با کمی آب درون یک قابلمه بریزید تا بپزند. وقتی که لبو‌ها پخته شد، از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شوند.

2

لبوهای پخته را به صورت نگینی خرد کنید و در کاسه بریزید.

3

پیاز نگینی خرد شده, سیر رنده شده, جعفری و شوید تازه ریز ساطوری شده را درون کاسه لبوها بریزید.

4 تهیه سس سالاد لبو

درون یک کاسه کوچک ماست, سس مایونز, روغن زیتون, آب لیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید.

5

نعنای تازه را ساطوری کنید و با عسل, نمک و فلفل به سس اضافه کنید.

در صورتی که نعنای تازه ندارید می‌توانید برای سس سالاد لبو از نعنای خشک استفاده کنید.
6

سس را می‌توانید به دلخواه یا با کل سالاد مخلوط کنید و سرو کنید و یا در ظرفی دیگر کنار سالاد سرو کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری160.22 kcal-
🥩 پروتئین3.36 g%7
🌾 کربوهیدرات14.34 g%5
🍬 قند8.65 g%17
🥑 چربی10.74 g%15
🧈 چربی اشباع2.06 g%10
🥦 فیبر3.18 g%13
🧂 سدیم128.95 mg%6
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍