شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که قدمت آن به دوران قاجار میرسد. همچنین شیرینی زنجبیلی در کشورهای اطراف هم از جایگاه مطلوبی برخودار است. شیرینی زنجبیلی با عطر و طعم گرم و دلنشین زنجبیل، در ایام عید نوروز و سایر مناسبتها طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی شیرینی زنجبیلی شامل آرد، شکر، روغن، زنجبیل، تخم مرغ و بیکینگ پودر است که در هر خانهای موجود است. تهیه شیرینی زنجبیلی نیاز به ابزار خاصی ندارد و میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. علاوه بر طعم دلنشین، شیرینی زنجبیلی خواص مفید زیادی نیز دارد. زنجبیل ، طبع گرمی دارد و برای گوارش مفید است. همچنین زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند به تسکین دردهای عضلانی و مفصلی کمک کند. در ادامه برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ترد و نرم خانگی
تهیه شده توسط هانا- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 210 کالری
مواد لازم شیرینی زنجبیلی
- آرد قنادی 3 لیوان
- پودر قند 2 لیوان
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
- روغن جامد 1 لیوان
- بیکینگ پور 1 قاشق چای خوری سر پر
- تخم خرفه به میزان لازم برای تزئین
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه
برای تهیه شیرینی زنجبیلی ساده و خوشمزه ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
ترکیب پودر قند و روغن
روغن جامد را بههمراه پودر قند درون یک کاسه بریزید و با دور تند همزن حدود 7 تا 10 دقیقه مخلوط کنید تا بافت مواد پوک و رنگشان سفید شود.
اضافه کردن زنجبیل
پودر زنجبیل را بههمراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید تا فقط مواد یکدست شوند.
اضافه کردن آرد و ورز دادن خمیر
آرد را الک کنید و کمکم به مواد داخل کاسه اضافه کنید, مواد را ابتدا با لیسک مخلوط کنید تا کمی بافت سفتی بگیرد. سپس با نوک انگشت مخلوط کنید تا بافت خمیر نرم و لطیف شود. لزوما همه آرد مصرف نمیشود بلکه آرد را تا وقتی اضافه کنید که خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد درون کاسه شکل بگیرد.
پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به خوبی با نوک انگشت ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
فرم دادن شیرینی زنجبیلی
به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آنرا به صورت گرد شکل دهید، سپس درون سینی فر قرار دهید و کمی تخم خرفه روی شیرینی بپاشید و کمی فشار دهید تا قطر شیرینی کم شود.
پخت شیرینی زنجبیلی در فر
وقتی همه شیرینی زنجبیلیها را شکل دادید و درون سینی فر چیدید، سینی را درون فر قرار دهید تا شیرینیها به مدت 15 دقیقه بپزند. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی زنجبیلیها کمی خنک شوند.
پس از اینکه شیرینیها خنک شدند، سینی را از فر خارج کنید و شیرینی زنجبیلیهای خوشمزه و جذاب را درون ظرف سرو بچینید.