رنگ رنگی

اکمک کادایف

اکمک کادایف یا کنافه ترکی از نانی مخصوص و خوشمزه‌ای تهیه می‌شود که در سیروپ شکر خوابانده شده است. کنافه یا همان اکمک کادایف در طول جشن های مذهبی ترک ها تهیه و سرو می شود. اکمک کادایف خوشمزه و شیرین را معمولا در طول شکر بایرامی یا همان فستیوال شیرینی ها که همزمان با پایان ماه مبارک رمضان است می پزند. برای آموزش کامل طرز تهیه اکمک کادایف با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

طرز تهیه اکمک کادایف ترکیه ای خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی 35 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • میزان کالری 460 کالری

مواد لازم اکمک کادایف

  • آرد 1.5 لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر 50 گرم
  • شکر 1 لیوان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای محلبی

  • آرد 4 قاشق غذا خوری
  • شیر 2.5 لیوان
  • وانیل 5 گرم
  • پودر گردو به میزان لازم (اختیاری)

مواد لازم برای کارامل اکمک

  • شکر 1 لیوان
  • آب 1.5 لیوان

طرز تهیه اکمک کادایف ترکیه ای

1

برای تهیه اکمک کادایف، ابتدا فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.

مخلوط کردن مواد

2

حالا تخم مرغ‌ها را به‌همراه شکر درون یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید. پس از 5 دقیقه، زمانی که مخلوط تخم مرغ به رنگ کرم در آمد و کش دار شد، سپس شیر و وانیل را به کاسه بی‌افزایید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

3

آرد و بیکینگ پودر را 3 مرتبه الک کنید. مواد خشک را کم‌کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم بزنید تا بافت مایه کیک یک‌دست و یکنواخت شود.

4

درون قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن‌را با مقداری روغن چرب کنید. اکنون مایه کیک را درون قالب ریخته و چندین مرتبه محکم قالب را روی سطحی بکوبید تا هوا و حباب‌های اضافی بین مایه کیک از بین بروند. در نهایت قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه بپزد.

تهیه کارامل اکمک

5

در این فاصله به سراغ درست کردن کارامل بروید، برای این منظور شکر را درون یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آرامی مخلوط کنید تا شکر کاملا ذوب شده و کاراملی شود. زمانی که شکر کاراملی شد، آب را به آن اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد، سپس از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه دهید کمی از دمای آن کاسته شود.

درست کردن مایه محلبی

6

برای درست کردن مایه محلبی اکمک کادایف ترکیه ای، شیر را به‌همراه آرد و وانیل درون یک قابلمه ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا مواد درون شیر حل شوند، حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم بزنید تا مایه به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه محلبی به غلظت دلخواهمان رسید، آن‌را از روی حرارت برداشته، سپس در صورت دلخواه پودر گردو را بی‌افزایید و به خوبی مخلوط کنید.

اضافه کردن کارامل به کیک

7

پس از اتمام پخت کیک قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود. وقتی که کیک کاملا خنک شد، آن‌را به صورت ورقه‌ای به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، سپس لایه زیرین را درون ظرف مورد نظر قرار دهید. حالا روی لایه زیری کیک را با نصف مقدار کارامل بپوشانید. پس از آن مایه محلبی را روی سس کارامل ریخته و با پالت کاملا پخش کنید. در انتها لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید باقی سس کارامل را برروی کیک بمالید.

نکته‌های اکمک کادایف

بهتر است که اکمک کادایف پیش از مصرف یک شب درون یخچال بماند.
می‌توانید روی اکمک کادایف را با خامه و پودر پسته تزئین کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.