رنگ رنگی

کیک خیس شکلاتی

  • نوشته هانا
  • به روز شده در
  • در کیک

دیگر نیازی نیست برای خوردن یک کیک خوشمزه به بیرون از خانه بروید. با پخت کیک خیس خانگی، می‌توانید طعم بهشت را در خانه خود بچشید. کیک خیس شکلاتی ساده، بافتی نرم و طعمی بی‌نظیر دارد که هر کسی را مجذوب خود می‌کند.

کیک خیس شکلاتی، بافتی نرم و طعمی فوق‌العاده دلچسب دارد که آن را به یکی از محبوب‌ترین انواع کیک خیس تبدیل کرده است. کیک خیس شکلاتی به دلیل داشتن مایه شکلاتی که به خورد آن می‌رود، بسیار مرطوب و خیس است و به همین دلیل به آن کیک خیس می‌گویند.

تکنیک‌های مهم برای داشتن یک کیک خیس شکلاتی عالی

با دنبال کردن گام‌های ساده و استفاده از مواد اولیه باکیفیت، می‌توانید در عرض چند ساعت، یک کیک فوق‌العاده خوشمزه با بافتی نرم, پف دار و مرطوب تهیه کنید.

یکی از رازهای کیک‌های کافی شاپی استفاده از مواد اولیه باکیفیت مانند شکلات مرغوب، تخم مرغ تازه، آرد قنادی و پودر کاکائو مرغوب و تازه است.

حتما در مقاله‌های آشپزی شنیدید که تاکید می‌کنند: قبل از شروع به کار، تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

وقتی مواد اولیه، به خصوص تخم مرغ و کره، سرد باشند، به طور کامل با هم مخلوط نمی‌شوند و ممکن است گلوله‌هایی در مایه کیک ایجاد شوند. این گلوله‌ها، در نهایت باعث ناهموار شدن بافت کیک پخته شده می‌شوند.

تکنیک مهم دیگر در تهیه کیک خیس پف دار ترکیب صحیح مواد است. مواد خشک و مرطوب را حتما باید به طور جداگانه مخلوط کنید و سپس آنها را به آرامی با هم ترکیب کنید.

از هم زدن بیش از حد مواد خودداری کنید، زیرا این کار باعث می‌شود کیک سفت و لاستیکی شود.

کیک خیس کافی شاپی و مجلسی

یکی از دلایلی که کیک‌های شکلاتی کافی‌شاپی خیلی دلچسب و خوشمزه به نظر می‌رسند اینه که معمولا دولایه و خامه‌ای هستند, که از خامه فرم گرفته برای تزئین و بین لایه‌ها استفاده می‌کنند.

شما هم می‌توانید برای تزیین کیک خیس شکلاتی خودتون از خامه فرم گرفته، سس شکلات و گردو استفاده کنید.

می‌توانید از قنادی یا شیرینی فروشی‌ها خامه فرم گرفته آماده تهیه کنید. استفاده از این خامه‌ها هم سریع و هم راحت است و نیازی به زدن با همزن برقی نیست.

از دو یا سه لایه کیک برای تهیه کیک خیس شکلاتی مجلسی استفاده کنید و بین لایه‌ها را با خامه فرم گرفته یا گاناش شکلاتی پر کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید مطمئن شوید که کیک خیس شما به بهترین شکل ممکن پخته می‌شود و از طعمی فوق‌العاده و ظاهری دلچسب برخوردار خواهد بود.

تهیه کیک خیس شکلاتی در توستر

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در توستر تفاوتی در آماده سازی مایه کیک و یا سس ندارد. تنها تفاوت در درجه توستر و یا فر برقی است که باید روی دمای 160 درجه تنظیم شود.

طعم بهشت را در خانه خود بچشید

اگر به دنبال یک چالش شیرین و سرگرم‌کننده در آشپزی هستید، پخت کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه را امتحان کنید. این دستور پخت، به قدری ساده و آسان است که حتی آشپزهای مبتدی نیز می‌توانند به راحتی از پس آن بربیایند. در ادامه برای مشاهده طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه و کافی شاپی

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 8 نفر
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 50 دقیقه
  • میزان کالری 300 کالری

مواد لازم کیک خیس

  • آرد سفید 2.5 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری سر پر
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس کیک

  • خامه صبحانه 200 میلی گرم
  • شکلات 150 گرم
  • شیر 1 پیمانه

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی

1

برای تهیه کیک خیس کاکائویی یا شکلاتی قبل از هر کاری فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

ترکیب تخم مرغ و شکر

2

تخم مرغ‌ها را به‌همراه شکر داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با دور تند همزن چند دقیقه بزنید تا حجم تخم مرغ‌ها دو برابر شود و پف کنند.

3

روغن مایع را اضافه کنید و با تخم مرغ‌ها به خوبی مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد یکدست شود.

اضافه کردن مواد خشک کیک

4

مواد خشک که شامل آرد، بیکینک پودر ، پودروانیل و پودر کاکائو است را در یک ظرف جداگانه باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

5

ترکیب آرد را کم‌کم به سایر مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود.

مایه کیک را نباید زیاد هم بزنید, به همین دلیل حتما از همزن دستی یا لیسک استفاده کنید که پف مواد گرفته نشود.
6

قالب کیک را یا با روغن چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید, سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سه بار به سطح کابینت بکوبید, تا هوای اضافه خارج شود.

قرار دادن قالب کیک در فر

7

قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید, پس از 40 دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

پخت کیک در قابلمه

8

برای پخت کیک بدون فر باید مواد را داخل قابلمه بریزید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت روی شعله پخش کن بگذارید تا پخته شود.

طرز تهیه سس شکلات کیک خیس

9

وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلات را تهیه کنید. برای تهیه سس شکلاتی ابتدا خامه را به‌همراه شیر داخل شیرداغ کن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا با هم یکدست و خوب گرم شوند.

نکته مهم در مورد گرم کردن شیر و خامه این است که به هیچ وجه نباید بجوشند.

افزودن شکلات به سس کیک

10

پس از اینکه شیر و خامه به خوبی گرم شد آن‌را از روی حرارت بر دارید و شکلات را اضافه کنید.

11

شکلات را به خوبی با شیر و خامه مخلوط کنید تا ذوب شود. هم زدن سس شکلاتی را باید تا جایی ادامه دهید که سس شکلاتی کاملا صاف و یکدست شود و هیچ اثری از خرده‌های شکلات در آن باقی نماند.

به سلیقه خود می‌توانید از شکلات شیرین یا تلخ استفاده کنید.

ریختن سس شکلاتی روی کیک خنک

12

پس از اینکه کیک به خوبی خنک شد با خلال دندان سوراخ‌های ریز روی کیک ایجادکنید، سپس سس را روی کیک بریزید. سس شکلاتی را به صورت ولرم به کیک اضافه کنید و 2 ساعت صبر کنید تا سس کاملا به خورد کیک برود.

نکته‌های کیک خیس شکلاتی

نکته مهم در مورد اضافه کردن سس این است که اگر زمان اضافه کردن سس، کیک داغ باشد کیک شما خمیر خواهد شد.
در صورتی که سس شکلاتی را بدون ایجاد سوراخ روی کیک بریزید احتمال اینکه سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند کم است.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.