رنگ رنگی

پاناکوتای وانیلی

  • نوشته آوا
  • به روز شده در
  • در دسر

پاناکوتا، دسری کلاسیک ایتالیایی است که با ترکیبی ساده از شیر، خامه، شکر، وانیل و ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر بافتی نرم، لطیف و خامه‌ای دارد و طعمی ملایم و وانیلی که به راحتی با میوه‌ها، سس‌ها و تاپینگ‌های مختلف قابل ترکیب است. پاناکوتا وانیلی خیلی خوش طعم و عطر است و می‌توانید آن را به عنوان دسر‌ در جشن‌ها و مهمانی‌ها تهیه کنید. پاناکوتا وانیلی به خاطر وجود شیر و خامه کمی چرب و سنگین است که بعد از غذاهای سبک بسیار لذت بخش است. پاناکوتا دسری است که می‌توان برای هر مناسبتی از جمله مهمانی‌های شام، جشن‌ها و یا حتی به عنوان یک میان وعده سبک سرو کرد. پاناکوتا به دلیل طعم ملایمی که دارد، دسری ایده‌آل برای کودکان و بزرگسالان است. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله پاناکوتا وانیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

با این روش در خانه یک پاناکوتای وانیلی ساده و سریع تهیه کنید

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 5 دقیقه
  • میزان کالری 377 کالری

مواد لازم پاناکوتای وانیلی

  • شیر 4 پیمانه
  • خامه 2 پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری سر خالی
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • آب یک چهارم پیمانه
  • توت فرنگی 100 گرم (اختیاری) برای تزئین

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

1

برای پاناکوتای وانیلی خوشمزه ابتدا 2 قاشق غذاخوری ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب سرد خیس کنید و کنار بگذارید.

گرم کردن شیر و خامه و شکر

2

حالا 4 پیمانه شیر، 2 پیمانه خامه و 1/2 پیمانه شکر را در یک قابلمه بزرگ به خوبی مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود و شکر درون آن حل شود.

اضافه کردن وانیل و نمک

3

در ادامه 1 قاشق چای خوری وانیل و نوک قاشق چای خوری نمک را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

بن ماری کردن ژلاتین

4

حالا مخلوط ژلاتین را در یک کاسه فلزی قرار دهید و کاسه را روی یک قابلمه آب جوش و یا بخار کتری قرار دهید. به آرامی هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.

اضافه کردن ژلاتین به شیر

5

در این مرحله مخلوط ژلاتین حل شده را به آرامی به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شوند. پس از این که کاملا مخلوت شد، مخلوط پاناکوتا را در قالب‌های دلخواه بریزید.

خنک کردن پاناکوتا

6

در آخر پاناکوتای تهیه شده را به مدت حداقل 4 ساعت یا تا زمانی که خوب سفت شود در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس سفت شدن، پاناکوتا را از قالب خارج کنید و با توت فرنگی و یا با میوه‌های تازه دلخواه تزئین کنید.

نکته‌های پاناکوتای وانیلی

برای جلوگیری از گلوله شدن ژلاتین، آن را در آب سرد خیس کنید و سپس به روش بن ماری حل کنید.
مخلوط شیر و ژلاتین را به آرامی هم بزنید. هم زدن زیاد می‌تواند باعث ایجاد حباب در پاناکوتا شود.
برای داشتن یک پاناکوتا زیبا از قالب‌های مناسب استفاده کنید. قالب‌های سیلیکونی یا شیشه‌ای برای پاناکوتا ایده‌آل هستند.
برای تزئین پاناکوتا می‌توانید از میوه‌های تازه، سس کارامل، یا پودر کاکائو استفاده کنید.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.