
با این روش در خانه یک پاناکوتای وانیلی ساده و سریع تهیه کنید
پاناکوتا، دسری کلاسیک ایتالیایی است که با ترکیبی ساده از شیر، خامه، شکر، وانیل و ژلاتین تهیه میشود. این دسر بافتی نرم، لطیف و خامهای دارد و طعمی ملایم و وانیلی که به راحتی با میوهها، سسها و تاپینگهای مختلف قابل ترکیب است. پاناکوتا وانیلی خیلی خوش طعم و عطر است و میتوانید آن را به عنوان دسر در جشنها و مهمانیها تهیه کنید. پاناکوتا وانیلی به خاطر وجود شیر و خامه کمی چرب و سنگین است که بعد از غذاهای سبک بسیار لذت بخش است. پاناکوتا دسری است که میتوان برای هر مناسبتی از جمله مهمانیهای شام، جشنها و یا حتی به عنوان یک میان وعده سبک سرو کرد. پاناکوتا به دلیل طعم ملایمی که دارد، دسری ایدهآل برای کودکان و بزرگسالان است. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله پاناکوتا وانیلی با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

پاناکوتای وانیلی
تهیه شده توسط آوا- زمان آماده سازی 10 دقیقه
- زمان پخت 5 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
- میزان کالری 377 کالری
مواد لازم پاناکوتای وانیلی
مواد | مقدار | |
---|---|---|
شیر | 4 پیمانه | |
خامه | 2 پیمانه | |
شکر | نصف پیمانه | |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذا خوری | |
وانیل سر خالی | 1 قاشق چای خوری | |
نمک | نوک قاشق چای خوری | |
آب | یک چهارم پیمانه | |
توت فرنگی (اختیاری) برای تزئین | 100 گرم |
1 طرز تهیه پاناکوتای وانیلی
برای پاناکوتای وانیلی خوشمزه ابتدا 2 قاشق غذاخوری ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب سرد خیس کنید و کنار بگذارید.
2 گرم کردن شیر و خامه و شکر
حالا 4 پیمانه شیر، 2 پیمانه خامه و 1/2 پیمانه شکر را در یک قابلمه بزرگ به خوبی مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود و شکر درون آن حل شود.
3 اضافه کردن وانیل و نمک
در ادامه 1 قاشق چای خوری وانیل و نوک قاشق چای خوری نمک را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
4 بن ماری کردن ژلاتین
حالا مخلوط ژلاتین را در یک کاسه فلزی قرار دهید و کاسه را روی یک قابلمه آب جوش و یا بخار کتری قرار دهید. به آرامی هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.
5 اضافه کردن ژلاتین به شیر
در این مرحله مخلوط ژلاتین حل شده را به آرامی به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شوند. پس از این که کاملا مخلوت شد، مخلوط پاناکوتا را در قالبهای دلخواه بریزید.
6 خنک کردن پاناکوتا
در آخر پاناکوتای تهیه شده را به مدت حداقل 4 ساعت یا تا زمانی که خوب سفت شود در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس سفت شدن، پاناکوتا را از قالب خارج کنید و با توت فرنگی و یا با میوههای تازه دلخواه تزئین کنید.
نکتههای پاناکوتای وانیلی
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 549.48 kcal | - |
🥩 پروتئین | 16.02 g | %32 |
🌾 کربوهیدرات | 37.56 g | %13 |
← 🍬 قند | 37.56 g | %75 |
🥑 چربی | 38.01 g | %54 |
← 🧈 چربی اشباع | 24.20 g | %121 |
🥦 فیبر | 0.00 g | %0 |
🧂 سدیم | 134.61 mg | %6 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |