نان سوپ
نان سوپ، نوعی نان حجیم است که در فر طبخ میشود. نان سوپ را با استفاده از خمیر مایه تهیه میکنند که بافت پوک و قابل هضمی دارد. معمولا این نان در کنار سوپ سرو میشود و ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای مهمانیها بسیار مناسب است. در ادامه برای مشاهده آموزش نان سوپ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.
طرز تهیه نان سوپ ترد و مخصوص با سیخ چوبی
تهیه شده توسط اشکان- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 60 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- میزان کالری 140 کالری
مواد لازم نان سوپ
- آرد 1.3 پیمانه
- آب ولرم نصف پیمانه
- خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
- شکر 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع 1 قاشق چای خوری
- سیخ چوبی به تعداد کافی
مواد رومال نان
- کره 50 گرم
- نمک و پودر سیر نوک قاشق چای خوری
- پنیر پازمران به اندازه دلخواه
- سبزی و ادویه معطر به اندازه دلخواه
طرز تهیه نان سوپ ترد و مخصوص با سیخ چوبی
برای تهیه نان سوپ ابتدا شکر و خمیر مایه و آب ولرم را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه به عمل آید.
در ظرفی جدا گانه آرد و نمک را سه بار الک کنید. سپس خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید و با دست حدود 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر یک دستی درست شود. اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید.
استراحت دادن خمیر
خمیر را درون یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و یا چرب کنید.
فرم دادن نان و چیدن در سینی فر
خمیر آماده شده را به گلولههای 50 گرمی تقسیم کنید. هر گلوله را به شکل نوار باریکی در بیآورید و دور یک سیخ چوبی بپیچید. سپس سیخها را درون سینی فر بچینید.
روی سیخهای خمیر را با کیسه یا پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید تا نیم ساعت دیگر استراحت کنند.
تهیه رومال نان
کره را داخل یک ظرف روی بخار آب قرار دهید تا به طور کامل ذوب شود، سپس مقداری نمک و پودر سیر و فلفل و کمی شوید یا هر سبزی معطر دیگری را به کره اضافه و مخلوط کنید.
رومال نان را با فرچه روی تمامی نانها بمالید. سپس سینی فر را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا نانها کمی طلایی شود.
سینی فر را که از فر خارج کردید مجددا با مواد رومال روی نانها بمالید تا براق و معطر شوند. سپس کمی پودر پنیر پارمزان روی نانها بپاشید.