رنگ رنگی

نان سوپ

طرز تهیه نان سوپ ترد و مخصوص با سیخ چوبی

نان سوپ، نوعی نان حجیم است که در فر طبخ می‌شود. نان سوپ را با استفاده از خمیر مایه تهیه می‌کنند که بافت پوک و قابل هضمی دارد. معمولا این نان در کنار سوپ سرو می‌شود و ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. در ادامه برای مشاهده آموزش نان سوپ با سایت رنگ رنگی همراه باشید.

نان-سوپ

نان سوپ

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 60 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 140 کالری

مواد لازم نان سوپ

موادمقدار
آرد1.3 پیمانه
آب ولرمنصف پیمانه
خمیر مایه1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق چای خوری
روغن مایع1 قاشق چای خوری
سیخ چوبیبه مقدرا کافی

مواد رومال نان

موادمقدار
کره50 گرم
نمک و پودر سیرنوک قاشق چای خوری
پنیر پارمزانبه اندازه دلخواه
سبزی و ادویه معطربه اندازه دلخواه

1 طرز تهیه نان سوپ ترد و مخصوص با سیخ چوبی

برای تهیه نان سوپ ابتدا شکر و خمیر مایه و آب ولرم را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه به عمل آید.

2

در ظرفی جدا گانه آرد و نمک را سه بار الک کنید. سپس خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید و با دست حدود 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر یک دستی درست شود. اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید.

3 استراحت دادن خمیر

خمیر را درون یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

4

سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و یا چرب کنید.

5 فرم دادن نان و چیدن در سینی فر

خمیر آماده شده را به گلوله‌های 50 گرمی تقسیم کنید. هر گلوله را به شکل نوار باریکی در بی‌آورید و دور یک سیخ چوبی بپیچید. سپس سیخ‌ها را درون سینی فر بچینید.

6

روی سیخ‌های خمیر را با کیسه یا پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید تا نیم ساعت دیگر استراحت کنند.

7 تهیه رومال نان

کره را داخل یک ظرف روی بخار آب قرار دهید تا به طور کامل ذوب شود، سپس مقداری نمک و پودر سیر و فلفل و کمی شوید یا هر سبزی معطر دیگری را به کره اضافه و مخلوط کنید.

8

رومال نان را با فرچه روی تمامی نان‌ها بمالید. سپس سینی فر را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا نان‌ها کمی طلایی شود.

9

سینی فر را که از فر خارج کردید مجددا با مواد رومال روی نان‌ها بمالید تا براق و معطر شوند. سپس کمی پودر پنیر پارمزان روی نان‌ها بپاشید.

نکته‌های نان سوپ

می‌توانید بدون سیخ نیز نان‌ها را مارپیچ یا با هر روش دیگری پیچید و داخل فر قرار داد.
حدود 60 تا 90 دقیقه لازم است تا خمیر کامل ورز آید.
می‌توانید سیخ‌ها را به گونه‌ای روی سینی فر قرار دهید تا خمیر به سطح سینی اتصال نداشته باشد و حالت مارپیچی خود را حفظ کند.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری343.42 kcal-
🥩 پروتئین6.91 g%14
🌾 کربوهیدرات51.08 g%17
🍬 قند1.46 g%3
🥑 چربی12.06 g%17
🧈 چربی اشباع6.73 g%34
🥦 فیبر1.84 g%7
🧂 سدیم4.31 mg%0
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍