رنگ رنگی

سس هلندی

سس هلندی که آن‌را با نام هالندی نیز می‌شناسند، در اصل یک سس فرانسوی است که به صورت گرم برروی غذا‌هایی همچون، تخم مرغ، ژامبون و بیکن، ماهی سالومون و... سرور می‌شود. ترکیب بینظیر طعم کره و زرده تخم مرغ در این غذا تجربه بینظیری را به هر غذایی اضافه می‌کند که حتما باید آن را امتحان کنید. حتما سس هلندی را برروی نیمروی صبحانه امتحان کنید تا تجربه متفاوتی را از طعم تخم مرغ تجربه کنید.

طرز تهیه سس هلندی مخصوص

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • میزان کالری 360 کالری

مواد لازم برای سس هلندی

  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
  • کره کره ذوب شده نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • لیمو تازه 1 عدد

طرز تهیه سس هلندی مخصوص روش اول

1

برای تهیه سس هلندی، کره را درون یک کاسه بریزید و روی بخار کتری ذوب کنید. سپس کنار بگذارید تا دمای آن کم شود. کره باید در زمان اضافه کردن به سایر مواد کمی گرم و به صورت مایع باشد. حالا لیمو را آب بگیرید و در ظرف جداگانه کنار بگذارید.

روش مخلوط کردن مواد

2

زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، سرکه و آبلیمو را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد کاملا یکدست شوند و رنگ تخم مرغ ها تغییر کند. همینطور که مخلوط کن روشن است درب آن را بردارید و کره را بسیار کم‌کم به مواد اضافه کنید تا با کمترین سرعت مخلوط کن مواد باهم مخلوط شود. هرچه کره بیشتر باشد، سس رقیق تری بدست می‌آید. اکنون سس شما آماده است.

طرز تهیه سس هلندی مخصوص بدون مخلوط کن

3

زرده تخم مرغ، فلفل و سرکه را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید و سپس روی حرارت ملایم بخارکتری قرار دهید و مدام هم بزنید. سپس کره را به باقی مواد اضافه کرد وبه روش بن ماری با باقی مواد مخلوط کنید. در انتها نمک و آبلیمو به صورت قطره‌ای اضافه کنید تا سس نبرد.

نکته‌های سس هلندی

سس هلندی را می‌توانید با انواع سالاد‌ها، ساندیچ‌ها و سبزیجات به سلیقه خودتان مصرف کنید.
اگر سس هلندی شما غلیظ نشد (معمولاً در صورتی اتفاق می افتد که کره هنگام جوشاندن با زرده تخم مرغ، به اندازه کافی داغ نشده باشد)، می‌توانید آن را به مدت ۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا جایی که غلیظ شود.
می‌توانید برای اطمینان 2قاشق آب به زرده‌ها اضافه کنید تا پزرده‌ها نپزند و سس هلندی را نبرند.
می توانید قبل از اضافه کردن کره به تخم مرغ‌ها آن را کمی گرم کنید تا آب شود. اما دقت کنید که کره داغ نباشد و فقط گرم باشد.
درصورت تمایل در سس هلندی می‌شود از آب پرتقال بجای آب لیمو استفاده کرد.
لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.