طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع
- نوشته لاله
- به روز شده در
- در انواع ترشی
ترشی گل کلم یکی از ترشیهای محبوب ایرانی است که با طعمی تند و دلچسب، اشتها را باز میکند و به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو میشود. این ترشی نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مفید برای بدن نیز میباشد.
گل کلم سفید و فلفل مواد اصلی این ترشی هستند اما به مواد تشکیل دهنده این ترشی خوشمزه میتوانید به سلیقه خود موادی مثل هویج، سیب ترشی، انواع فلفلهای تند و شیرین، سیر، کرفس و... اضافه کنید.
ترشی گل کلم با رنگهای متنوعی تهیه میشود که رنگهای سفید و زرد و قرمز محبوبترین رنگها برای تهیه این ترشی هستند، برای مشاهده آموزش کامل ترشی گل کلم در ادامه با سایت رنگرنگی همراه باشید.
ترشی گل کلم
تهیه شده توسط لاله- زمان آماده سازی 40 دقیقه
- زمان پخت 10 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
- میزان کالری 45 کالری
مواد لازم برای ترشی گل کلم
| مواد | مقدار | |
|---|---|---|
| گل کلم متوسط | 1 عدد | |
| فلفل سبز تند | 4 عدد | |
| هویج | 500 گرم | |
| سیر | 4 حبه | |
| سرکه | به میزان لازم | |
| گلپر | 1 قاشق چای خوری | |
| ترخون | 4 شاخه | |
| نمک | به میزان لازم |
برای تهیه ترشی مخلوط گل کلم سفید، ابتدا گل کلم را با دقت بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود. بعد بوتههای گل کلم را جدا کنید. اگر خیلی بزرگ هستند با چاقو هر بوته را نصف کنید و در کاسهای بزرگ بریزید.
هویجها را تمیز پوست بگیرید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد به صورت حلقهای یا خلالی درشت خرد کنید و به گل کلمها اضافه کنید.
سپس 2 الی 3 شاخه ترخون را نیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن، روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
حالا گلپر را روی مواد بپاشید و همه مواد را خوب زیر و رو کنید تا به خوبی مخلوط شود. شیشهای که برای ترشی آماده کردهاید را بشویید. سپس با دستمال کاملا خشک کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
سپس مواد ترشی را کمکم داخل شیشه بریزید و لابه لای مواد ترشی فلفل سبزها و سیرها را قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود و فقط حدود 3 سانت از روی شیشه خالی بماند.
سرکه و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و روی مواد ترشی بریزید تا کاملا روی سطح ترشی را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
پس از گذشت 2 تا 3 هفته ترشی آماده میشود و میتوانید آنرا میل کنید.
نکتههای ترشی گل کلم
طرز تهیه سیرترشی اصیل ساده و خوشمزه فوری و هفت ساله
طرز تهیه سیرترشی مجلسی اصیل به دو روش فوری و هفت ساله. سیرترشی از ترشیهای بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که تقریبا با هر غذایی سازگاری دارد.
طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه خانگی به همراه فوت و فن مجلسی شدن
طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه خانگی به همراه فوت و فن مجلسی شدن به روش بازاری. ترشی آلبالو یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان است.
جدول ارزش غذایی در هر وعده
| مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
|---|---|---|
| 🔥 کالری | 83.92 kcal | - |
| 🥩 پروتئین | 4.22 g | %8 |
| 🌾 کربوهیدرات | 17.56 g | %6 |
| ← 🍬 قند | 6.54 g | %13 |
| 🥑 چربی | 0.99 g | %1 |
| ← 🧈 چربی اشباع | 0.03 g | %0 |
| 🥦 فیبر | 5.17 g | %21 |
| 🧂 سدیم | 97.13 mg | %4 |
| * نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز | ||