رنگ رنگی

کباب چنجه با آب انار

کباب چنجه ترش از غذاهای اصیل ایرانی است و در شهرهای شمالی با دستور پخت‌های متفاوتی رواج دارد. کباب چنجه از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله تهیه می‌شود و فیله‌ها با آب انار ترش مزه دار می‌شود که بافت نرم و آبداری به کباب چنجه می‌دهد. در ادامه برای آموزش کامل تهیه کباب چنجه با آب انار با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه

تهیه شده توسط
  • مناسب برای 4 نفر
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم کباب چنجه با آب انار

  • فیله گوسفندی یا فیله گوساله 1 کیلوگرم
  • آب انار ترش 2 لیوان
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه

1

برای تهیه کباب چنجه خوشمزه با آب انار ابتدا فیله‌های گوساله یا گوسفندی را به اندازه‌های 2 در 3 سانتی متر خرد کنید.

توجه داشته باشید که در تهیه کباب چنجه ترش قطعات گوشت باید کوچک تر از چنجه معمولی باشد.

مزه دار کردن کباب چنجه

2

آب انار ترش, پیاز خلالی خرد شده, سیر رنده شده, روغن زیتون, نمک و فلفل را به گوشت‌های فیله شده اضافه کنید و با دست ورز دهید.

3

فیله‌ها را درون ظرف در بسته و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید، تا به خوبی مزه دار شود.

کباب کردن چنجه ترش

4

فیله‌های مزه دار شده رابه سیخ بکشید. سپس روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید.

لطفا به این مطلب امتیازی دهید و نظر خود را بگویید:
شما اولین نفری هستید که نظر خود را می نویسید.