کباب چنجه با آب انار
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
کباب چنجه ترش از غذاهای اصیل ایرانی است و در شهرهای شمالی با دستور پختهای متفاوتی رواج دارد. کباب چنجه از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله تهیه میشود و فیلهها با آب انار ترش مزه دار میشود که بافت نرم و آبداری به کباب چنجه میدهد. در ادامه برای آموزش کامل تهیه کباب چنجه با آب انار با سایت رنگرنگی همراه باشید.
طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه
تهیه شده توسط رها- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- میزان کالری 240 کالری
مواد لازم کباب چنجه با آب انار
- فیله گوسفندی یا فیله گوساله 1 کیلوگرم
- آب انار ترش 2 لیوان
- پیاز 2 عدد متوسط
- سیر 2 حبه
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه
1
برای تهیه کباب چنجه خوشمزه با آب انار ابتدا فیلههای گوساله یا گوسفندی را به اندازههای 2 در 3 سانتی متر خرد کنید.
توجه داشته باشید که در تهیه کباب چنجه ترش قطعات گوشت باید کوچک تر از چنجه معمولی باشد.
مزه دار کردن کباب چنجه
2
آب انار ترش, پیاز خلالی خرد شده, سیر رنده شده, روغن زیتون, نمک و فلفل را به گوشتهای فیله شده اضافه کنید و با دست ورز دهید.
3
فیلهها را درون ظرف در بسته و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید، تا به خوبی مزه دار شود.
کباب کردن چنجه ترش
4
فیلههای مزه دار شده رابه سیخ بکشید. سپس روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید.