
طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه
- نوشته رها
- به روز شده در
- در غذا ایرانی
کباب چنجه ترش از غذاهای اصیل ایرانی است و در شهرهای شمالی با دستور پختهای متفاوتی رواج دارد. کباب چنجه از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله تهیه میشود و فیلهها با آب انار ترش مزه دار میشود که بافت نرم و آبداری به کباب چنجه میدهد. در ادامه برای آموزش کامل تهیه کباب چنجه با آب انار با سایت رنگرنگی همراه باشید.

کباب چنجه با آب انار
تهیه شده توسط رها- زمان آماده سازی 45 دقیقه
- زمان پخت 45 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
- میزان کالری 240 کالری
مواد لازم کباب چنجه با آب انار
مواد | مقدار | |
---|---|---|
فیله گوسفندی یا فیله گوساله | 1 کیلوگرم | |
آب انار ترش | 2 لیوان | |
پیاز متوسط | 2 عدد | |
سیر | 2 حبه | |
روغن زیتون | به میزان لازم | |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
1 طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه
برای تهیه کباب چنجه خوشمزه با آب انار ابتدا فیلههای گوساله یا گوسفندی را به اندازههای 2 در 3 سانتی متر خرد کنید.
توجه داشته باشید که در تهیه کباب چنجه ترش قطعات گوشت باید کوچک تر از چنجه معمولی باشد.
2 مزه دار کردن کباب چنجه
آب انار ترش, پیاز خلالی خرد شده, سیر رنده شده, روغن زیتون, نمک و فلفل را به گوشتهای فیله شده اضافه کنید و با دست ورز دهید.
3
فیلهها را درون ظرف در بسته و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید، تا به خوبی مزه دار شود.
4 کباب کردن چنجه ترش
فیلههای مزه دار شده رابه سیخ بکشید. سپس روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید.
جدول ارزش غذایی در هر وعده
مواد مغذی | مقدار | ٪ نیاز روزانه * |
---|---|---|
🔥 کالری | 1452.52 kcal | - |
🥩 پروتئین | 130.19 g | %260 |
🌾 کربوهیدرات | 22.13 g | %7 |
← 🍬 قند | 17.78 g | %36 |
🥑 چربی | 91.43 g | %131 |
← 🧈 چربی اشباع | 38.25 g | %191 |
🥦 فیبر | 1.19 g | %5 |
🧂 سدیم | 343.62 mg | %15 |
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز |