رنگ رنگی

کباب چنجه با آب انار

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه

کباب چنجه ترش از غذاهای اصیل ایرانی است و در شهرهای شمالی با دستور پخت‌های متفاوتی رواج دارد. کباب چنجه از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله تهیه می‌شود و فیله‌ها با آب انار ترش مزه دار می‌شود که بافت نرم و آبداری به کباب چنجه می‌دهد. در ادامه برای آموزش کامل تهیه کباب چنجه با آب انار با سایت رنگ‌رنگی همراه باشید.

کباب-چنجه-با-آب-انار

کباب چنجه با آب انار

تهیه شده توسط
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر
  • میزان کالری 240 کالری

مواد لازم کباب چنجه با آب انار

موادمقدار
فیله گوسفندی یا فیله گوساله1 کیلوگرم
آب انار ترش2 لیوان
پیاز متوسط2 عدد
سیر2 حبه
روغن زیتونبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

1 طرز تهیه کباب چنجه با آب انار ترش و خوشمزه

برای تهیه کباب چنجه خوشمزه با آب انار ابتدا فیله‌های گوساله یا گوسفندی را به اندازه‌های 2 در 3 سانتی متر خرد کنید.

توجه داشته باشید که در تهیه کباب چنجه ترش قطعات گوشت باید کوچک تر از چنجه معمولی باشد.

2 مزه دار کردن کباب چنجه

آب انار ترش, پیاز خلالی خرد شده, سیر رنده شده, روغن زیتون, نمک و فلفل را به گوشت‌های فیله شده اضافه کنید و با دست ورز دهید.

3

فیله‌ها را درون ظرف در بسته و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید، تا به خوبی مزه دار شود.

4 کباب کردن چنجه ترش

فیله‌های مزه دار شده رابه سیخ بکشید. سپس روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید.

جدول ارزش غذایی در هر وعده

مواد مغذیمقدار٪ نیاز روزانه *
🔥 کالری1452.52 kcal-
🥩 پروتئین130.19 g%260
🌾 کربوهیدرات22.13 g%7
🍬 قند17.78 g%36
🥑 چربی91.43 g%131
🧈 چربی اشباع38.25 g%191
🥦 فیبر1.19 g%5
🧂 سدیم343.62 mg%15
* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز
هنوز هیچ نظری ثبت نشده! ❤️‍🔥
می‌خواهید اولین نفر باشید؟ 😊
امتیاز و نظر شما کمک می‌کند این مقاله را بهتر کنیم! 🤍